Tamam 12 cps iyi bir değer. Sürekli dene en sonunda başarırsın.Aga Benim Mouse Steelseries Rival 5 Jitter click Yapmak istiyorum dün Elimi koltuğa vurdum çok pis acdı elimini ağrısı geçince Jitter Click Başlacağım Jitter Click 12 cps yapıyorun
Bide jitter click için click method kendime göre bulabilirmiyim bazı arkadaş değişik yapıyor kendime özel jitter click method bulabilirmiyim acabaTamam 12 cps iyi bir değer. Sürekli dene en sonunda başarırsın.
olta olmayan oyunları oyna bakalım görelim saygılar, iyi forumlarBu arada normal click yaparakta oynanır sorun olmaz. Önemli olan olta kullanmaktır.
Tabii ki nasıl rahat ediyorsan o şekilde yapıcaksın ama genelde şekiller aynıdır yani. Ben parmağımı biraz daha sola kaydırırım mesela ayriyeten baş parmağımı işaret parmağımla birleştiririm öyle rahat ediyorum yani aimim bozuluyor öyle yapmazsam.Bide jitter click için click method kendime göre bulabilirmiyim bazı arkadaş değişik yapıyor kendime özel jitter click method bulabilirmiyim acaba
Ben olta olmayan oyunları sevmiyorum oltalı çok seviyorumolta olmayan oyunları oyna bakalım görelim saygılar, iyi forumlar
Dostum ona lafım yok zaten olta yoksa cps devreye girer zaten, 2012'den beri pvp'nin içindeyim bana mı öğretiyorsun?olta olmayan oyunları oyna bakalım görelim saygılar, iyi forumlar
aynen kardeşim benim 2012de pvpciydin mc 1.3 sürüm LDAŞİSDLASKLŞDLŞİASKLŞSAD büyük yıllarım olmasada senden daha fazla deneyime sahibim cps in yoksa anca olta kovalarsın ek olarak 6cps yapanda kendine pvpciyim demesin saygılar iyi forumlarDostum ona lafım yok zaten olta yoksa cps devreye girer zaten, 2012'den beri pvp'nin içindeyim bana mı öğretiyorsun?
Bide video izleyerek oynayanlar pvp bence video izleyerek gelişinmez bence çünkü hiç kimse anne karında pvpci olarak dünya gelmedı doğrumu bu oyunu oynadıkça pvp gelişir birsi ordan çıkıp diyor video izle öyle gelişirsin Arena PvP Survival Games Skywars UHCMeetup UHC Run oynarakta gelişilir mi Olta Bi bilsemTabii ki nasıl rahat ediyorsan o şekilde yapıcaksın ama genelde şekiller aynıdır yani. Ben parmağımı biraz daha sola kaydırırım mesela ayriyeten baş parmağımı işaret parmağımla birleştiririm öyle rahat ediyorum yani aimim bozuluyor öyle yapmazsam.
Benlik sorun yok dostum ben her türlü click tekniklerine hakimim, ayriyeten olta kullanmayı bilmeyen kendime pvp'ciyim demesin. Pvp'ci olmak yüksek cps yapmak değildir, makroyla 100 cps'te yaparsın ama ben sana 5 cps ile ten atabilirimaynen kardeşim benim 2012de pvpciydin mc 1.3 sürüm LDAŞİSDLASKLŞDLŞİASKLŞSAD büyük yıllarım olmasada senden daha fazla deneyime sahibim cps in yoksa anca olta kovalarsın ek olarak 6cps yapanda kendine pvpciyim demesin saygılar iyi forumlar
Aga hala devamyorumlar ne kadar da ciddi, vay anasını be hala pvp atan kaldı mı? Eski mcsg'den badliondan kimler kaldı beee