Neler Yeni

Minecraft satın alınır mı??

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
24 Euro verip minecraft orjinal sitesinden premium alınır mı? sizce. Başka pre sitelerine güvenmiyorum. En son güvendiğimde pre kitlendi.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Eclipse

80+ Bronze
Migration gelince o pre sitelerinin hepsi çöp oldu. Bundle alın yolunuza bakın.

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
24 Euro verip minecraft orjinal sitesinden premium alınır mı? sizce. Başka pre sitelerine güvenmiyorum. En son güvendiğimde pre kitlendi.
Eğer ki aktif oynayacaksanız kesinlikle fiyatını hak eden bir oyun bence almaya değer. Alıp birkaç kere oynayıp kenara koyacaksanız Game Pass alın, hem denemiş olursunuz hem de beğenmezseniz iade politikasından yararlanarak parayı alırsınız, diğer oyunlar da cabası.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer ki aktif oynayacaksanız kesinlikle fiyatını hak eden bir oyun bence almaya değer. Alıp birkaç kere oynayıp kenara koyacaksanız Game Pass alın, hem denemiş olursunuz hem de beğenmezseniz iade politikasından yararlanarak parayı alırsınız, diğer oyunlar da cabası.
Günlük 4 6 saat oynuyorum.

Eclipse

80+ Bronze
Günlük 4 6 saat oynuyorum.
Dostum, paran varsa al. Microsoft hesabına bağlı mis gibi orjinal hesap. Çaldırman da zor yani rahat rahat takıl. Yalnız sonoyuncu, craftrise gibi sunucularda oynuyorsan orjinal hesap bir işine yaramaz.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Minecraft yerel fiyatlandırmaya gitti ve fiyatı dün itibariyle 85 TL oldu. Bilgin olsun.

Burda 85tl neden minecraft net de 24 euro?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum, paran varsa al. Microsoft hesabına bağlı mis gibi orjinal hesap. Çaldırman da zor yani rahat rahat takıl. Yalnız sonoyuncu, craftrise gibi sunucularda oynuyorsan orjinal hesap bir işine yaramaz.
Neden? Launcher le girildiği içinmi

Eclipse

80+ Bronze
Burda 85tl neden minecraft net de 24 euro?

Neden? Launcher le girildiği içinmi
E tabii. O sunucular korsan hesaplara erişimi açık sunucular. Bir mantığı yok orjinal hesapla oraya girmenin. En basiti orjinal bir hesaptaki en büyük özelliklerden birisi istediğin skini seçebilmen. O sunucularda bundan bile mahrumsun hiç gereği yok.

Nette 24 euro olmasına bakma. Normalde Bedrock Javadan daha pahalı ama Microsoft'un yerel fiyatlandırması sağ olsun Xbox üzerinde fiyatlar gördüğün gibi. Yalnız Xbox üzerinde 176 lira oldu Bedrock ve dolayısıyla bundle. Microsoft Storeda 85 ise hala değişmeden al alacaksan.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
E tabii. O sunucular korsan hesaplara erişimi açık sunucular. Bir mantığı yok orjinal hesapla oraya girmenin. En basiti orjinal bir hesaptaki en büyük özelliklerden birisi istediğin skini seçebilmen. O sunucularda bundan bile mahrumsun hiç gereği yok.

Nette 24 euro olmasına bakma. Normalde Bedrock Javadan daha pahalı ama Microsoft'un yerel fiyatlandırması sağ olsun Xbox üzerinde fiyatlar gördüğün gibi. Yalnız Xbox üzerinde 176 lira oldu Bedrock ve dolayısıyla bundle. Microsoft Storeda 85 ise hala değişmeden al alacaksan.
Microsoftdan alsam minecraft.net üzerinden erişim sağlarmıyım? Hesabıma skin ad vb.

Eclipse

80+ Bronze
Mayıs ayının ortalarında haberi alıp Bedrock satın aldım. Bugün mojanga girdiğimde hesabımda Java edition görünüyor. Skinimi de ekledim atarım linkini. Korsan hesaplara açık sunucularda skinlerin görünmemesi başka bir olay. Ad dediğin zaten 30 günde bir değişiyor. Hesabı ilk aldığında isim seçiyorsun, sonra 30 günde bir değişebiliyorsun.

w.jpg

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Mayıs ayının ortalarında haberi alıp Bedrock satın aldım. Bugün mojanga girdiğimde hesabımda Java edition görünüyor. Skinimi de ekledim atarım linkini. Korsan hesaplara açık sunucularda skinlerin görünmemesi başka bir olay. Ad dediğin zaten 30 günde bir değişiyor. Hesabı ilk aldığında isim seçiyorsun, sonra 30 günde bir değişebiliyorsun.

Alıntıyı görüntüle

Onu demedim Microsoft dan alsam 85tlye, minecraft.Net e gelirmi seninki gibi.

Alıntıyı görüntüle

Şunu alıcam doğrumu?
IMG_20220607_102221.jpg

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Preburada'dan aldığım ilk pre 7 ay filan gitti sonra tekrar aldım altın Hypixel Bansız bu sefer bu da yaklaşık1 yıldır duruyor

Eclipse

80+ Bronze
Preburada'dan aldığım ilk pre 7 ay filan gitti sonra tekrar aldım altın Hypixel Bansız bu sefer bu da yaklaşık1 yıldır duruyor
Microsoftla bağlı olmayan hesaplar gidici artık. Migration yapmadıysan o hesapta çıkış yapma sakın. Elimde 3 4 yıllık o tarz bir hesap vardı. Artık giriş yapamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,736
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom