Minecraft yerel fiyatlandırmaya gitti ve fiyatı dün itibariyle 85 TL oldu. Bilgin olsun.24 Euro verip minecraft orjinal sitesinden premium alınır mı? sizce. Başka pre sitelerine güvenmiyorum. En son güvendiğimde pre kitlendi.
Eğer ki aktif oynayacaksanız kesinlikle fiyatını hak eden bir oyun bence almaya değer. Alıp birkaç kere oynayıp kenara koyacaksanız Game Pass alın, hem denemiş olursunuz hem de beğenmezseniz iade politikasından yararlanarak parayı alırsınız, diğer oyunlar da cabası.24 Euro verip minecraft orjinal sitesinden premium alınır mı? sizce. Başka pre sitelerine güvenmiyorum. En son güvendiğimde pre kitlendi.
Günlük 4 6 saat oynuyorum.Eğer ki aktif oynayacaksanız kesinlikle fiyatını hak eden bir oyun bence almaya değer. Alıp birkaç kere oynayıp kenara koyacaksanız Game Pass alın, hem denemiş olursunuz hem de beğenmezseniz iade politikasından yararlanarak parayı alırsınız, diğer oyunlar da cabası.
Dostum, paran varsa al. Microsoft hesabına bağlı mis gibi orjinal hesap. Çaldırman da zor yani rahat rahat takıl. Yalnız sonoyuncu, craftrise gibi sunucularda oynuyorsan orjinal hesap bir işine yaramaz.Günlük 4 6 saat oynuyorum.
Burda 85tl neden minecraft net de 24 euro?Minecraft yerel fiyatlandırmaya gitti ve fiyatı dün itibariyle 85 TL oldu. Bilgin olsun.
Minecraft: Java & Bedrock Edition for PC ürününü satın al | Xbox
Minecraft: Java & Bedrock Edition for PCwww.microsoft.com
Neden? Launcher le girildiği içinmiDostum, paran varsa al. Microsoft hesabına bağlı mis gibi orjinal hesap. Çaldırman da zor yani rahat rahat takıl. Yalnız sonoyuncu, craftrise gibi sunucularda oynuyorsan orjinal hesap bir işine yaramaz.
E tabii. O sunucular korsan hesaplara erişimi açık sunucular. Bir mantığı yok orjinal hesapla oraya girmenin. En basiti orjinal bir hesaptaki en büyük özelliklerden birisi istediğin skini seçebilmen. O sunucularda bundan bile mahrumsun hiç gereği yok.Burda 85tl neden minecraft net de 24 euro?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden? Launcher le girildiği içinmi
Microsoftdan alsam minecraft.net üzerinden erişim sağlarmıyım? Hesabıma skin ad vb.E tabii. O sunucular korsan hesaplara erişimi açık sunucular. Bir mantığı yok orjinal hesapla oraya girmenin. En basiti orjinal bir hesaptaki en büyük özelliklerden birisi istediğin skini seçebilmen. O sunucularda bundan bile mahrumsun hiç gereği yok.
Nette 24 euro olmasına bakma. Normalde Bedrock Javadan daha pahalı ama Microsoft'un yerel fiyatlandırması sağ olsun Xbox üzerinde fiyatlar gördüğün gibi. Yalnız Xbox üzerinde 176 lira oldu Bedrock ve dolayısıyla bundle. Microsoft Storeda 85 ise hala değişmeden al alacaksan.
Onu demedim Microsoft dan alsam 85tlye, minecraft.Net e gelirmi seninki gibi.Mayıs ayının ortalarında haberi alıp Bedrock satın aldım. Bugün mojanga girdiğimde hesabımda Java edition görünüyor. Skinimi de ekledim atarım linkini. Korsan hesaplara açık sunucularda skinlerin görünmemesi başka bir olay. Ad dediğin zaten 30 günde bir değişiyor. Hesabı ilk aldığında isim seçiyorsun, sonra 30 günde bir değişebiliyorsun.
Alıntıyı görüntüle
Şunu alıcam doğrumu?Mayıs ayının ortalarında haberi alıp Bedrock satın aldım. Bugün mojanga girdiğimde hesabımda Java edition görünüyor. Skinimi de ekledim atarım linkini. Korsan hesaplara açık sunucularda skinlerin görünmemesi başka bir olay. Ad dediğin zaten 30 günde bir değişiyor. Hesabı ilk aldığında isim seçiyorsun, sonra 30 günde bir değişebiliyorsun.
Alıntıyı görüntüle
Preburada'dan aldığım ilk pre 7 ay filan gitti sonra tekrar aldım altın Hypixel Bansız bu sefer bu da yaklaşık1 yıldır duruyor24 Euro verip minecraft orjinal sitesinden premium alınır mı? sizce. Başka pre sitelerine güvenmiyorum. En son güvendiğimde pre kitlendi.
Microsoftla bağlı olmayan hesaplar gidici artık. Migration yapmadıysan o hesapta çıkış yapma sakın. Elimde 3 4 yıllık o tarz bir hesap vardı. Artık giriş yapamıyorum.Preburada'dan aldığım ilk pre 7 ay filan gitti sonra tekrar aldım altın Hypixel Bansız bu sefer bu da yaklaşık1 yıldır duruyor