Aternos da VPN aç başka ülkeye bağlan çok kullanan yok orada en çok Türkiye'de ücretsiz olduğu için kullanılıyor.Arklarla oynicaz aternosdan denedik fakat 164 dakikalık bi bekleme süresi oluşturdu varmı başka bildiğiniz
İmzadaki sistem doğru ise kendiniz açabilirsiniz.Arklarla oynicaz aternosdan denedik fakat 164 dakikalık bi bekleme süresi oluşturdu varmı başka bildiğiniz
Ping x3.Aternos da VPN aç başka ülkeye bağlan çok kullanan yok orada en çok Türkiye'de ücretsiz olduğu için kullanılıyor.
Nasıl olcak
hamachiNasıl olcak
Hamachi kullanınNasıl olcak
Çok lag yapıyor.hamachi
internetinizden kaynaklı oluyo o sorunlar ben üst komşum ayrı net aynı hamachi 11 pingle oynadıkÇok lag yapıyor.
Bi de 4 kişi sınırı var.internetinizden kaynaklı oluyo o sorunlar ben üst komşum ayrı net aynı hamachi 11 pingle oynadık
onun içinde birden fazla host kuruyosunuz ve her hosta arkadaşlarınızı alıyosunuz sen kuruyosun onlar katılıyo ben tüm sınıfla oynadığımı hatırlıyorumBi de 4 kişi sınırı var.
biz arkadaşlarla bina olarak belki 1/2 km var onlarla bile oynuyodukinternetinizden kaynaklı oluyo o sorunlar ben üst komşum ayrı net aynı hamachi 11 pingle oynadık