cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 469
selamlar arklarla suncu açtık 1.21.11 shader onerisi arıyorum ve ayarları nasıl olmalı 9070 xt ve 7800 x3d var
selamlar arklarla suncu açtık 1.21.11 shader onerisi arıyorum ve ayarları nasıl olmalı 9070 xt ve 7800 x3d var
ben virbant kullandım baya geceleri çok karanlıktı gözükmüyodu çözümü varsa geri yükleyeceğim
Şu ikisini çok kullandım favorim sildurs , ayarları ayarlamana gerek yok bilgisayarın sağlam zaten.
şahsi favorilerimi sayayım seç beğen al hocam: complementary unbound, photon, bliss ve iteration (curseforge modrinth'te falan bulamazsın kendi sitesinde mi ne var) bi deselamlar arklarla suncu açtık 1.21.11 shader onerisi arıyorum ve ayarları nasıl olmalı 9070 xt ve 7800 x3d var
Onu bende çok sevmiştim çözümü sanırım shader ayarlarından ama cahil olduğum için yapamayıp sildurs vibrant ile oynamıştım oynadığım pakette beyond depth.ben virbant kullandım baya geceleri çok karanlıktı gözükmüyodu çözümü varsa geri yükleyeceğim
Derivative shader öneririm opsiyonel olarak yanına statrum texture pack kurarsan daha gerçekçi olurselamlar arklarla suncu açtık 1.21.11 shader onerisi arıyorum ve ayarları nasıl olmalı 9070 xt ve 7800 x3d var
grafikler güzel olsun yeter yaDerivative shader öneririm opsiyonel olarak yanına statrum texture pack kurarsan daha gerçekçi olur