Merhaba ismini belirtmeyecegim bir site üzerinden vds kiraladım ancak minecraft oyun sunucusumu kurmaya başladıgımda ne denersem deneyim böyle bir sorun ile karşılaşıyorum
Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet yanlış hatırlamıyorsam işlemci 2 çekirdekti. Ancak sürüm 1.16.5 ve tek kişiyide kaldırmayacak kadar güçsüz degildir diye düşünüyorum. Aynı şekilde ramde 4 gb. sonuçta aternos magmanode gibi sitelerde genelde bundan az oluyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet yanlış hatırlamıyorsam işlemci 2 çekirdekti. Ancak sürüm 1.16.5 ve tek kişiyide kaldırmayacak kadar güçsüz degildir diye düşünüyorum. Aynı şekilde ramde 4 gb. sonuçta aternos magmanode gibi sitelerde genelde bundan az oluyor.
Sana soruyorum kendi bilgisayarin 2001 model işlemci ile 4 gb ram olsa 1 2 kişi kaldırabilirmi sence ping siz donmasız kasmasız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normaldir hocam nereden aldın sansurlü site adi ver
Bide bazi modlar ping ve lag düşürüyor onlara bi göz at istersen ama onlari dahi kaldıramaz bu vds anca nasıl anlatsam bilmiyorum internette 3 5 arama yapabilirsin illa mc de kullancam diyosan diğerleri gibi afk client olarak kullan
Bazı projeler kendi pc ni sunucuya dönüştürüyor onlara bakabilirsin ama bu segment imkansız adamlarda 600 gb ram var 150 kişi için ama gine kapaniyor server
Ya ondandır ya da yüklediğin bir eklenti buna sebep oluyordur, ağır geliyordur. Aternos ya da diğer siteler nasıl çalışıyor ne özellikleri var bilmiyorum.
Ya ondandır ya da yüklediğin bir eklenti buna sebep oluyordur, ağır geliyordur. Aternos ya da diğer siteler nasıl çalışıyor ne özellikleri var bilmiyorum.