yabancı vdsse normal gibi
Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet yanlış hatırlamıyorsam işlemci 2 çekirdekti. Ancak sürüm 1.16.5 ve tek kişiyide kaldırmayacak kadar güçsüz degildir diye düşünüyorum. Aynı şekilde ramde 4 gb. sonuçta aternos magmanode gibi sitelerde genelde bundan az oluyor.İşlemcisi iyi olmayabilir, ram miktarı az geliyor olabilir.
Sana soruyorum kendi bilgisayarin 2001 model işlemci ile 4 gb ram olsa 1 2 kişi kaldırabilirmi sence ping siz donmasız kasmasızYorumunuz için teşekkür ederim. Evet yanlış hatırlamıyorsam işlemci 2 çekirdekti. Ancak sürüm 1.16.5 ve tek kişiyide kaldırmayacak kadar güçsüz degildir diye düşünüyorum. Aynı şekilde ramde 4 gb. sonuçta aternos magmanode gibi sitelerde genelde bundan az oluyor.
Ya ondandır ya da yüklediğin bir eklenti buna sebep oluyordur, ağır geliyordur. Aternos ya da diğer siteler nasıl çalışıyor ne özellikleri var bilmiyorum.Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet yanlış hatırlamıyorsam işlemci 2 çekirdekti. Ancak sürüm 1.16.5 ve tek kişiyide kaldırmayacak kadar güçsüz degildir diye düşünüyorum. Aynı şekilde ramde 4 gb. sonuçta aternos magmanode gibi sitelerde genelde bundan az oluyor.
Aternos boşta 3 gb ram yiyor max 3 kişi girilir modsuz ben mod indirdim bi 20 tane koydum sunucu kendi kendine oyuncu olmaksizin kapandi şaka gibiYa ondandır ya da yüklediğin bir eklenti buna sebep oluyordur, ağır geliyordur. Aternos ya da diğer siteler nasıl çalışıyor ne özellikleri var bilmiyorum.