Minecraft Youtuberlığı için uygun mikrofonlu kulaklık arıyorum

egenyrr

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2500
Merhaba saygıdeğer abilerim ablalarım. YusufTe ve ekibini Minecraft Türk kitlesi bilir.
O youtuber abilerimin ki gibi iyi mikrofon kalitesinde bir mikrofonlu kulaklık arıyorum.
Bana yardımcı olursanız sevinirim bütçem 2500 TL'ye kadar. Saygı çerçevesi içinde yanıt verirseniz sevinirim hepinize iyi akşamlar dilerim.

Merhaba saygıdeğer abilerim ablalarım. YusufTe ve ekibini Minecraft Türk kitlesi bilir.
O youtuber abilerimin ki gibi iyi mikrofon kalitesinde bir mikrofonlu kulaklık arıyorum.
Bana yardımcı olursanız sevinirim bütçem 2500 TL'ye kadar. Saygı çerçevesi içinde yanıt verirseniz sevinirim hepinize iyi akşamlar dilerim.
Bence mikrofonu ayrı alın mikrofonlu kulaklıklar o kadar kaliteli olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mikrofonları istediğiniz kalitede olmaz çoğunun

Bence mikrofonu ayrı alın mikrofonlu kulaklıklar o kadar kaliteli olmuyor

Mikrofonları istediğiniz kalitede olmaz çoğunun

Bu da alınmaz ki ?

Bu da alınmaz ki ?
Kulaklıklı mikrofonlara göre baya kaliteli 2. El daha iyisini bulabilirsin birazdan daha iyi marka atarım

Ki razer da iyi bir marka

HyperX Solocast Mikrofon HMIS1X-XX-BK/G

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,016
Üyeler
184,716
Son üye
Eness19
Geri