Neler Yeni

Minecraft'ta Başlayınca yapması gerekilen şeyler

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Evet arkadaşlar sorum başlıktaki gibi Minecraftta başlıyınca yapılması gerekenler
Evet şöyle diyim başlıyorum odun stokluyorum biraz taş stokluyorum maden yapıyorum madenden çıkıyorum odunlarla ev yapıyorum
Çiftlik yapıyorum tarla yapıyorum sonra sıkılıyorum direk bayıyorum sizce neler yapılır survivalde
önerilerinizi bekliyorum
not:farm yapılır biliyorum ama farm için elmas gerekiyor

smsísmαíl

80+ Silver
elmas aramaya in
portal yapıp nethera git
netherit topla netherit zırh yap
ilk günden elmas çok rahat bulabiliyorum ben

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Sürekli aynı şeyleri yapmak yerine(odun,taş toplamak-ev yapmak- maden yapmak) nether portalı yapıp nether a gidebilir, daha fazla gelişip end e gidebilirsin. Oyunu bitirip yeni map açmak yerine wither ı çağırabilirsin. Ama unutma ki güçlü olman lazım ve bunun içinde farm lazım.(sıkılırım dersen /gamemode ile istediğini yapabilirsin.)

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elmas aramaya in
portal yapıp nethera git
bende ama ilk günden bulursan tadı kalmıyor bir kaç gün geçsin öyle alıyım daha iyi ilk günden alırsan ne yaradı

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Sürekli aynı şeyleri yapmak yerine(odun,taş toplamak-ev yapmak- maden yapmak) nether portalı yapıp nether a gidebilir, daha fazla gelişip end e gidebilirsin. Oyunu bitirip yeni map açmak yerine wither ı çağırabilirsin. Ama unutma ki güçlü olman lazım ve bunun içinde farm lazım.(sıkılırım dersen /gamemode ile istediğini yapabilirsin.)
/gamemode hayatta kullanmam farmları biliyorum not olarak yazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kazma yaparsın
tamam yaparımda ilk yaparsam olmaz yavaş yavaş geliş ilk günden direk elmasla başlarsan demir set yerine direk elmas la başlıyosun demir setle yaşıyıp o zorluğu yaşıcaksın kırılana'na kadar sonra elmasa gidiceksin felan yani yavaş yavaş ilk günden bulursan ne anlamı nede zevki kalır
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka önerin

rech

80+ Bronze
Evet arkadaşlar sorum başlıktaki gibi Minecraftta başlıyınca yapılması gerekenler
Evet şöyle diyim başlıyorum odun stokluyorum biraz taş stokluyorum maden yapıyorum madenden çıkıyorum odunlarla ev yapıyorum
Çiftlik yapıyorum tarla yapıyorum sonra sıkılıyorum direk bayıyorum sizce neler yapılır survivalde
önerilerinizi bekliyorum
Kendin şehir oluştur atıyorum köylü yeri yap güzelleştir etrafı şehrini falan kur bide arklarla her zaman daha zevkli survival

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Öncelikle maden yap, her şeyini demir-elmas yap. Ondan sonrası keyfine bağlı. Ben olsam kendime güzel bir ev yapardım.

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
elmas aramaya in
portal yapıp nethera git
önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşlarınla oyna,farmlar yap bilmiyorsan yoitibedan izle(luser falan)

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Odun kır
1617132916672.png

craft yaparak gerekli kılıç,kazma gibi eşyaları yap ,madene in,lav bul,nethere git vb
weaskdfs.jpg

Besim Tibuk

80+ Gold
Önce oyunu aç dünya oluştur ve BAM! Alt f4.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
4 saat minecraft tek oyunculu oynadıktan sonra sıkıldım ve /gm geçerek her yere TNT döşeyip uçurdum ;)

Top Bottom