Neler Yeni

Minecraft'ta ihanet eden arkadaşlara ne yapılır?

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Mesut Sarıkaya
Öncelikle merhaba, her gün uğraştığım Aternos sunucum dostum dediklerim tarafından ihanete uğradım sunucuyu 1 yıl önce arkadaşım açmıştı öyle ben de kendi sunumu açmadım dedim beraber oynarız falan ama o hiç girmiyordu daha doğrusu 4 kişiydik sadece ben sunucuyla uğraşıyordum bana başlatma yetkisi vermişti her zaman ben açıp giriyordum dün gece tartıştık bu sabah kalktığımda bir baktım ki benden yetkiyi almış ve WhatsApp'tan bana resim atıp dalga geçtiler evlere falan giriyorlar sandıklarımı boşaltımışlar şimdi de engellemişler. Bu ihanete boş kalamam, 1 yıllık emeğim hiç oldu. O sunucuyu başlarına yıkmak istiyorum yapabileceğim bir şey var mı acaba?
ahhh...ah. o hissi cok iyi bilirim. eger korsandan oynuyorsaniz arkadasin dedigi gibi oraya arkadaslarinizin nickini girin. onun disinda pek bir sey yapamazsiniz. insanlari cok yakindan taniyana kadar yakin arkadas olmayin. ben cok yasadim o olaylari. ama bunlari bosverdiginde her sey cozuluyor. elinden geldigince bu olaylari unutmaya calis. bu olaylarin daha fazla ustunde durma. intikam alsan bile o insanlar akillanmaz.

bberat41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berat
ahhh...ah. o hissi cok iyi bilirim. eger korsandan oynuyorsaniz arkadasin dedigi gibi oraya arkadaslarinizin nickini girin. onun disinda pek bir sey yapamazsiniz. insanlari cok yakindan taniyana kadar yakin arkadas olmayin. ben cok yasadim o olaylari. ama bunlari bosverdiginde her sey cozuluyor. elinden geldigince bu olaylari unutmaya calis. bu olaylarin daha fazla ustunde durma. intikam alsan bile o insanlar akillanmaz.
Sonunda beni anlayan biri daha cikti evet hocam korsan öyle yapacağım onların nickiyle hatta keşke oparörlügü alıp operatörü banlasam tam 2 yıldır arkadaşız taniyamamamisim demekki ama bu burda bitmedi bir tanesi 4 durak asagimizda oturuyor bakalım yarın veya öbür gün fırına giderken karşısına çıkınca ney yapacak birde başka hesap açmam lazimmi benim tlauncher hesap var onun ismini deisebilirmiyiz

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Mesut Sarıkaya
Komik mi ? 15 sene önce çıldırmamışsınız ama 15 sene içinde halen mizah seviyeniz yükselmemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısınız hocam bağlantımı kestim ama yinede öfkem dinmiyor
bazi insanlar olayin oyundan ibaret olmadigini anlamiyor. olay duyguda, hissettiklerinde. evet oyuna da ofkelenmis olabilirsin ama o sadece ufacik bir kismidir.

bberat41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berat
bazi insanlar olayin oyundan ibaret olmadigini anlamiyor. olay duyguda, hissettiklerinde. evet oyuna da ofkelenmis olabilirsin ama o sadece ufacik bir kismidir.
Evet herkes benim kıytırık bir MC sunucusuna üzüldüğümü sanıyor

umtb

80+ Bronze
Bak kardeşim senin gibi bende şuanki 10 yıllık arkadaşlarımla kavga ettim o zamanlar çok şey yapmak istedim ağızlarını yüzlerini dağıtmak dahil ama hiç birini yapmadım şimdi mesajlaşmalarımıza bakıyoruz ben hep olgunlukla davranıp çocukluk yaptıklarını anlatmışım onlara şimdi diyorlar biz ne saçmalamışız sonra hep beraber gülüp geçiyoruz o yüzden takma kafaya arkadaşlarını kaybetme

Top Bottom