Öneri Minecraft'ta ne oynuyorsunuz

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,116
Minecraft oynayalım diyoruz arkadaşlarla ama yeni sürümlerdeki seedler aşırı kötü ne bir köy denk geliyor ne farklı bir şey hiç sarmıyor. Parkur gibi eğlence mapleri yüklüyoruz o şekil oynuyoruz. Bildiğiniz bu şekilde haritalar veya oyun modları var mı ?

İnternetten güzel seedlerden birini seçebilirsiniz.

Bu uygulamadan olduğunuz seedi yazıp oyundaki bölgelerin koordinatını öğrenebilirsiniz.

Mod kurup oynayabilirsiniz. Materyal endişesi olmadan saf eğlence için oluşturulmuş Hexxit mod paketi tavsiyemdir.

Mod kurup oynayabilirsiniz. Materyal endişesi olmadan saf eğlence için oluşturulmuş Hexxit mod paketi tavsiyemdir.
Hexxit için premium gerekmiyor mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten güzel seedlerden birini seçebilirsiniz.

Bu uygulamadan olduğunuz seedi yazıp oyundaki bölgelerin koordinatını öğrenebilirsiniz.
A bu çok güzel siteymiz hocam çok teşekürler

Hexxit için premium gerekmiyor mu ?

A bu çok güzel siteymiz hocam çok teşekürler
Premium olmasın demedin ki. :peepo1:
Sanırım premiumsuz da yöntemleri var ancak bir bilgim yok.

Minecraft oynayalım diyoruz arkadaşlarla ama yeni sürümlerdeki seedler aşırı kötü ne bir köy denk geliyor ne farklı bir şey hiç sarmıyor. Parkur gibi eğlence mapleri yüklüyoruz o şekil oynuyoruz. Bildiğiniz bu şekilde haritalar veya oyun modları var mı ?
Hocam one block skyblock mapı var oynayabilirsiniz.

Ayrıca fabrikacraft vb. Modlar seviyorsanız onları da kurabilirsiniz.

Hocam one block skyblock mapı var oynayabilirsiniz.

Ayrıca fabrikacraft vb. Modlar seviyorsanız onları da kurabilirsiniz.
Onlar nedir tam olarak örnek vs link var mı ?

85 TL verdim ama neredeyse hiç girmiyorum sadece 1 kere bağlanmıştım oda bir türk sunucuda tek block skyblocktu sonradan sıktı arada giriyorum 1 el hypixel de skywars atıp çıkıyorum

minecraft mı oynuyonuz siz

Grafik modu ile sakin sakin takılıyoruz.

Geri