Minecraft'ta online mod nasıl kurup oynarız?

ADAEM

80+
Reaksiyon skoru
151
selamlar bilen varsa yazabilirmi garrys moddaki gibi iki kişininde indiripmi girmesi lazım yoksa anlatan olursa sevinirim detaya gerek yok <3<3<3

selamlar bilen varsa yazabilirmi garrys moddaki gibi iki kişininde indiripmi girmesi lazım yoksa anlatan olursa sevinirim detaya gerek yok <3<3<3
Online mod ne? Öyle mod yok.

Arkadasinla oynamak istiyorsan internetten sunucu kiralaman lazım yada aternosdan sunucu açman lazım yoksa oynayamazsiniz beraber

Kendisi de sunucu açabilir.
Aynen bucket falan videoları izleyerek pc nizden açabilirsiniz zor bir islem değil
Uğrasmak istemiyorsan internetten aternos aç 2 3dk bekletiyor o kadar bedava zaten

Portunu server olarak ayarlayıp serveri açabilirsin ama ne kadar sağlıklı olur bilmem, mod desteği olan server satıcılarından almanı öneririm.

hamachi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani online'da mod ekleyerek oynamaktan bahsediyorum :D
atıyorum portal modu
Hamachi yerine modemden port açsın daha güzel ve daha kullanışlı olur

Hamachi hem sağlıksız hem de o kişinin stabil bir internete sahip olması gerekir, o eskidi.
bağlantım güzel gmodda server açınca 5 ile 40 arası gidiyor ping değeri
yani anladığım hamachi ile açılıyor
ancak mod ekleme işi nasıl oluyor 2 taraftada indirmekmi gerekiyor aynı gmoddaki gibi

Geri