Öneri Mini Blue Switch klavye önerisi

ege_onall

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
590
Ürünün amazondan olması lazım renk ve marka takıntım yok güzel bi mavi veya sarı switch bir klavye arıyorum mini veya tkl olursa güzel olur şimdiden teşekkürler

Ürünün amazondan olması lazım renk ve marka takıntım yok güzel bi mavi veya sarı switch bir klavye arıyorum mini veya tkl olursa güzel olur şimdiden teşekkürler
Butceniz nedir?

Butceniz nedir?
tam bi kafamda bütçe yok klavyenin çok övülücek yönleri ve switchleri falan iyiyse 2k ya kadar çıkabilirim ama onun dışında 1k ve altı olursa daha iyi olur açıkçası bi de amazon satıcılı olması lazım amazonda olması yetmiyor
Post automatically merged:

amazon satıcılı değil hocam ya alınmıyor kuponum var da onu kullanıcaktım

tam bi kafamda bütçe yok klavyenin çok övülücek yönleri ve switchleri falan iyiyse 2k ya kadar çıkabilirim ama onun dışında 1k ve altı olursa daha iyi olur açıkçası bi de amazon satıcılı olması lazım amazonda olması yetmiyor
Post automatically merged:

amazon satıcılı değil hocam ya alınmıyor kuponum var da onu kullanıcaktım
https://www.amazon.com.tr/RK68-Aydı...5398115&sprefix=kemove+k6,aps,144&sr=8-8&th=1 buyurun hocam amazon prime ile kargo bedavaya geliyor sadece ithalat ucreti arti urunun kendi fiyatini odersiniz. Ayri olarak bir ucret cikmaz.

ben de bulamadım hiç amazon satıcılı ondan açtım başlık ya
Hocam amazon germany de gecerli mi kupon? Her ne kadar piyasa fiyatindan daha pahali da olsa buldugum urunler var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,189
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri