Mini Fan Önerisi (Adana)

Bi de bunu buldum nasıldır?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yorumları vs baya iyi. Gürültü yapacak seviyede midir? Mesela geceleri ev halkı yatarken kapı kapalı ses odadan dışarı çıkar mı?. 25m kare oda

Hocam aynı ürün Teknosa'da 89 lira
ses ve soğutma açısından gayet iyi hocam f/p ürünü telefonun arkasına vs. de koyduğum oluyordu, ayrıca fan gayet sessiz.

44 TL'ye almıştım vay be :D
Bi de bunu buldum nasıldır?

Hocam yorumları vs baya iyi. Gürültü yapacak seviyede midir? Mesela geceleri ev halkı yatarken kapı kapalı ses odadan dışarı çıkar mı?. 25m kare oda

Hocam aynı ürün Teknosa'da 89 lira

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Elim çok terliyor kağıt ıslanıyor diye aldım arada yüzüme kullanıyorum şarjı 2 saat felan gidiyor 3 kademeli, bir kademesi bile yetiyor bana. Ben de adanadayım. Altında minik tatlı bir ışığı da var. Artan para ile powerbank alırsanız çok uzun saatler kullanabilirsiniz
Çok ses çıkarıyor mu?

Elim çok terliyor kağıt ıslanıyor diye aldım arada yüzüme kullanıyorum şarjı 2 saat felan gidiyor 3 kademeli, bir kademesi bile yetiyor bana. Ben de adanadayım. Altında minik tatlı bir ışığı da var. Artan para ile powerbank alırsanız çok uzun saatler kullanabilirsiniz
hocam ben İskenderunda yurta kalırken almıştım orada eh işte diyebileceğim şekilde işe yarıyordu Adanadada aynı olur diye tahmin ediyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,348
Üyeler
189,068
Son üye
emre21_
Geri