Neler Yeni

Mini tower kasaya atx anakart olur mu?

kapanmax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Koray Samet AK
Merhaba arkadaşlar,

Mini tower bir kasam var içine anakart bakıyorum ama iyi olan anakartların çoğu atx oluyor.Bu kasanın içine en büyük hangi anakartı takabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Kasanızın modeli nedir?

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Kasanının destekler kısmında hangi anakartları desteklediği yazar ama mini tower bir kasanın atx anakart destekleyeceğini düşünmüyorum açıkçası.

kapanmax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Koray Samet AK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanının destekler kısmında hangi anakartları desteklediği yazar ama mini tower bir kasanın atx anakart destekleyeceğini düşünmüyorum açıkçası.

kasanın orjinal anakartı yok ama elimde msi 760gm-p23 anakartı vardı onu oturttuğumda içine güzel yerleşmişti.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Vida delikleri denk geliyorsa, sorun olmaz. Bu delikler dışında hiçbir yere metal değmesin. Satın alacağınız anakartın ölçüsüyle, şuan taktığınız anakartın ölçüsü aynı olsun.

kapanmax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Koray Samet AK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yazdığım anakartı denedim fakat onu takmayacam kasanın üstüne.İnternetten aşağıdaki tabloyu buldum anakartında boyutuna baktığımda mATX yazmakta yani micro atx.Benim baktığım anakartlarda normal atx anakart olduğundan büyük ihtimalle olmaz.Başkasının işine yarar diye bu yorumu yazıyorum yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

ATX_ITX_AT_Anakart.png

Top Bottom