mustafababo
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
atılmıyorDosyacoya yükle buraya link at, C diski/aWindows/Minidump
atılmıyorDosyacoya yükle buraya link at, C diski/aWindows/Minidump
O çocuk iyi ya baya bana da çok yardımcı oldi.arkadaşlar ben burda derdimi anlatmaya çalışıyrum siz dalhga geçiyorsunuz teknopatta yazdım berrkay mıdır nedir çözdü sağ olsunda tekrar çıkmaya başladı tekrar kendisine ulaştım başından savdı, yaptığınız hoş değil
@FightForHonor buradaki arkadaşlarda bilglense iyi olurdu hocam teşekkürler bi iyi adam siz çıktınız
Minidump dosyasına sağ tık yap özellikler de güvenliğe gel gelişmişe tıkla oradan senin bilgisayarının kullanıcı adı çıkar ona bir kere sol tık yap alt taraftam devralmayı etkinleştir de uygula kapat tekrar deneatılmıyor
Durduk yere restart yedim.Olay görüntüleyicisinde kernel power 41 hatasının olduğunu söylüyordu kasım 27'den bu yana 10 kere bu yüzden restart attı pcMavi ekran almadıysanız çıkmaz.
tamamdır oldu @FightForHonor hocam bakarm ısınızMinidump dosyasına sağ tık yap özellikler de güvenliğe gel gelişmişe tıkla oradan senin bilgisayarının kullanıcı adı çıkar ona bir kere sol tık yap alt taraftam devralmayı etkinleştir de uygula kapat tekrar dene
Şimdi telefondayım ama @Treyarch @Emirhandkee bakabilirse bakarlar.tamamdır oldu @FightForHonor hocam bakarm ısınız
minidump (2)
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
hocam bakıcam dedinizŞimdi telefondayım ama @Treyarch @Emirhandkee bakabilirse bakarlar.
@VesemirŞimdi telefondayım ama @Treyarch @Emirhandkee bakabilirse bakarlar.
eee hani bakıyordun??Şimdi telefondayım ama @Treyarch @Emirhandkee bakabilirse bakarlar.
Bekle bakıyorum.w
eee hani bakıyordun??
Biraz sabırlı ol.w
eee hani bakıyordun??
Adam gibi adam be, telefondan bile bakıyor.Bekle bakıyorum.