Mavi Ekran Minidump dosya analiz

sontoxic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
482
bunu inleyecek bir arkadaş var mı dosyaların sağlam mı değil mi de emin değilim olay çok saçma gerçekleşti ilk defa mavi ekran yedim ve windows ile alakalı sorun yaşadım ancak 2. diske win 10 kurarak pcyi açtım birkaç dosyayı yedekleyip formatladım güvenli modda bile açılmıyordu mavi ekran verip diskle alakalı bir sorun olduğunu 1 saatten fazla sürebileceğini dedi fakat ben beklemedim muhtemelen açılmayacaktı hiçbirşey de indirmiyordum forumda gezinirken oldu
https://drive.google.com/file/d/1JNjAo_RsguSGLninBrSRaxrjDucoEaAe/view?usp=drive_link

Oturum açmamı istiyor.

bunu da dener misiniz
Monitör, USB ve İnternet ile ilgili bir sıkıntınız var gibi duruyor. Sürücünüzde bir sıkıntı var. Telefonunuzdanmı internete bağlanıyorsunuz? CMD'ye sfc /scannow yazarmısınız?

Monitör, USB ve İnternet ile ilgili bir sıkıntınız var gibi duruyor. Sürücünüzde bir sıkıntı var. Telefonunuzdanmı internete bağlanıyorsunuz? CMD'ye sfc /scannow yazarmısınız?
internete usb wifi adaptör ile bağlanıyorum ayrıca mouse usb dongle'si takılı verdiğiniz kodu girdim taramayı başlattı uzun süredir usb wifi adaptör takılı birden oluverdi

internete usb wifi adaptör ile bağlanıyorum ayrıca mouse usb dongle'si takılı verdiğiniz kodu girdim taramayı başlattı uzun süredir usb wifi adaptör takılı birden oluverdi
Hata .sys dosyaları böyle söylüyor. Sürücüleri saçma sapan yerlerden kurmadınız değilmi?

her zaman önerilen şekilde kurdum sadece oyunlarımı 2. diskte depoladım başka bir oynama yapmadım
Ekran kartı sürücüsüde olabilir biraz daha detaylı araştırdım.

Ekran kartı sürücüsüde olabilir biraz daha detaylı araştırdım.
şunu da ekliyeyim format sonrası bir mavi ekran daha yedim onun kaydını alamadım şuan sürücüler kuruldu herhangi sorun yok şimdilik ama o format benim için çok kötü oldu

şunu da ekliyeyim format sonrası bir mavi ekran daha yedim onun kaydını alamadım şuan sürücüler kuruldu herhangi sorun yok şimdilik ama o format benim için çok kötü oldu
sfc /scannow sonuç olarak ne çıktı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,893
Üyeler
186,808
Son üye
maskelifalcao
Geri