Has4nGodEx
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Hatanın kendisi değil. Hatanın analizi için windowsun kendi oluşturduğu bir dosya. Bu işlerden anlayanlar zaten öyle sıkıntılı bir şey olmadığını bilirler.Kimsenin buna girip indirceğini sanmıyorum
Dosyaya baktın mı tahmin mi ediyorsun?amd driver ile alakalı olabilir diye düşünüyorum
YooKimsenin buna girip indirceğini sanmıyorum
Analiz etmesini biliyor olsaydım yardım edebilmek için ben de indirirdim. Yani anlayan arkadaşlar indirir sen dert etme.Kimsenin buna girip indirceğini sanmıyorum
Burada bahsi geçen yazılımlar neden mavi ekrana sebep oluyor?Afterburner yazılımını kaldır
Windows update varsa yap ve sys rehberini uygula https://www.technopat.net/sosyal/konu/rehber-eksik-ve-bozuk-sys-dosyalarini-onarmak.1087558/
Ekran kartı driverini ddu ile kaldır ve whql olan en son driveri yükle
Kaspersky yazılımını kaldır
Bana sensei deme ayıp olur benden bilgili insanlara eksik veya bozuk sys dosyaları yüzünden oluyorBurada bahsi geçen yazılımlar neden mavi ekrana sebep oluyor sensei?
sen bu iş için doğmuşsunBana sensei deme ayıp olur benden bilgili insanlara eksik veya bozuk sys dosyaları yüzünden oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorun büyük ihtimalle ekran kartı driveri kaynaklı
Ben pek bir şey bilmiyorum aslında sadece bilgisayarımda windbg prewier yüklüsen bu iş için doğmuşsun