Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Siparişlerim kısmında görünmüyor mu?Lİnk olarak bulamadık faturaya bakıyoruz şimdi
Siparişlerim kısmında görünmüyor mu?Lİnk olarak bulamadık faturaya bakıyoruz şimdi
eptt de bulamadım uzun süre geçti üstünden 6 ay 1 sene arası hatırlayamıyorum da şu an için tamSiparişlerim kısmında görünmüyor mu?
Faturada satıcının adı yazar. Bir de oradan bak bakalım.eptt de bulamadım uzun süre geçti üstünden 6 ay 1 sene arası hatırlayamıyorum da şu an için tam
Kingston 16gb Ddr4 3200mhz Cl16 Pc Ram Fury Beast Kf432c16bb1/16 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kingston 16gb Ddr4 3200mhz Cl16 Pc Ram Fury Beast Kf432c16bb1/16 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Satıcı Technoavm mi?Kingston 16gb Ddr4 3200mhz Cl16 Pc Ram Fury Beast Kf432c16bb1/16 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kingston 16gb Ddr4 3200mhz Cl16 Pc Ram Fury Beast Kf432c16bb1/16 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
link bu hocam
City Bilişim diyor sipariş ekranındaSatıcı Technoavm mi?
Sahte. Üstünden 1 sene geçmiş. Trendyolla bir görüş derim. Bu satıcı bu ürünü sahte olarak satmış diye. Daha yeni fark ettim de.Kingston 16gb Ddr4 3200mhz Cl16 Pc Ram Fury Beast Kf432c16bb1/16 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kingston 16gb Ddr4 3200mhz Cl16 Pc Ram Fury Beast Kf432c16bb1/16 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
link bu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
City Bilişim
Emin olmak için soruyorum hocam kesin bu durum şu an değil mi kanıt olarak cpu z spd kısmını ve minidump dosyalarını mı gösterebiliriz??Sahte. Üstünden 1 sene geçmiş. Trendyolla bir görüş derim. Bu satıcı bu ürünü sahte olarak satmış diye. Daha yeni fark ettim de.
Evet. Yorumlarda sahte olduğunu da belirtmişler. Kanıt olarak isterlerse aynen şu dediğimi yaz. Bütün orijinal RAM'lerde SPD Ext. yazan kısımda XMP kısmı yazar de. Sadece bu sahte belleklerde yazmaz de. Ürünün model numarası da yok de. Minidump dosyaları bir işlerine yaramaz. Memory sekmesinin fotoğrafını da çek at adamlara. Onun içinde eğer RAM orijinal olsaydı XMP açıkken CL yazan yerde 22 yerine CL16 yazardı de.Emin olmak için soruyorum hocam kesin bu durum şu an değil mi kanıt olarak cpu z spd kısmını ve minidump dosyalarını mı gösterebiliriz??
Çok teşekkürler hocam uğraşacağız bununlaEvet. Yorumlarda sahte olduğunu da belirtmişler. Kanıt olarak isterlerse aynen şu dediğimi yaz. Bütün orijinal RAM'lerde SPD Ext. yazan kısımda XMP kısmı yazar de. Sadece bu sahte belleklerde yazmaz de. Ürünün model numarası da yok de. Minidump dosyaları bir işlerine yaramaz. Memory sekmesinin fotoğrafını da çek at adamlara. Onun içinde eğer RAM orijinal olsaydı XMP açıkken CL yazan yerde 22 yerine CL16 yazardı de.
Geçen sene bu sahte bellek olayları patlamıştı. Şansına satıcı sahte bellek satıyormuş. Ben iade olacağını düşünüyorum.Çok teşekkürler hocam uğraşacağız bununla
hocam iade olur da 800 liraya almışız rami şu an 1500 lira aynı ram 800 lira iadeyi kabul etmek anlamsız tüketici haklarına başvurmayı düşünyüorum direktGeçen sene bu sahte bellek olayları patlamıştı. Şansına satıcı sahte bellek satıyormuş. Ben iade olacağını düşünüyorum.