Prof ESL
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Ne hatası verdi pcanlamadim ?
Ne hatası verdi pcanlamadim ?
dosyayı paylaştımNe hatası verdi PC
Minidump dosyası bozuk. Tekrar mavi ekran yerseniz o minidump dosyasını atın.anlamadim ?
tmm hocamMinidump dosyası bozuk. Tekrar mavi ekran yerseniz o minidump dosyasını atın.
kingston uv400 120gbCMD'de yönetici olarak sfc /scannow yap ve SSD marka-modeli nedir?
kingston uv400 120gb
CrystalDiskMark
About CrystalDiskMark CrystalDiskMark is a simple disk benchmark software. Download Standard Edition Aoi Edition Shizuku Edition System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022 Architecture x86/x64/ARM64 Key Features Important Notice -> FAQ Unit M...crystalmark.info
Şunun standart edition'u ile SSD'nin sağlığına bak.
Error rate 100 diyor bir de benchmark yapsana SSD'ye. Bu sefer CrystalDiskMark kullan, info olanı şu anda kullandığın.
pcyi actigimda mouse calismiyodu zaten cıkar takyaptim calıstı
- USB Audio adı altında bir cihaz bağlamışsınız sisteme. Onun sürücüsü ya da kendisi arızalı onu çıkarın ilk olarak.
- Windows Update çalıştırın.
- Eksik dosya taraması yapın.
- HİD Mouse sürücüsüde hata vermiş donanım kimliğini alıp internette aratıp güncel ve sisteminiz ile uyumlu olan sürümü kurun.
hemenError rate 100 diyor bir de benchmark yapsana SSD'ye. Bu sefer CrystalDiskMark kullan, info olanı şu anda kullandığın.
gamepower luna kulanıyorum napmam gerekUSB Audio kullanıyorsun sanırım kulaklık ya da hoparlör usb girişinden takılan ya onu çıkar ya da sürücüsünü güncelle.
sonuc bupcyi actigimda mouse calismiyodu zaten cıkar takyaptim calıstı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hemen
Error rate 100 diyor bir de benchmark yapsana SSD'ye. Bu sefer CrystalDiskMark kullan, info olanı şu anda kullandığın.
USB Audio kullanıyorsun sanırım kulaklık ya da hoparlör usb girişinden takılan ya onu çıkar ya da sürücüsünü güncelle.