Minidump dosyası oluşmuyor

Uzunali

80+
Reaksiyon skoru
25
Bilgisayarım farklı farklı mavi ekran hataları veriyor fakat mavi ekrandaki % dolmuyor bir süre sonra beni bios ekranına atıyor bios ekranında sadece bilgisayarı power tuşundan kapatıp acınca cıkabiliyorum yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT
Şüphelendiğin bir parça var mı?

Bilgisayarım farklı farklı mavi ekran hataları veriyor fakat mavi ekrandaki % dolmuyor bir süre sonra beni bios ekranına atıyor bios ekranında sadece bilgisayarı power tuşundan kapatıp acınca cıkabiliyorum yardımcı olursanız sevinirim
Mavi ekran yediğinde karekodun sağında altta yazı var orada ne yazıyor?
Mavi ekran yediğinde resim çekip atar mısın?

Şüphelendiğin bir parça var mı?
ram işlemci anakart ve ssd leri yeni aldım sadece ekran kartım eski bilgisayarımdan kalma
Post automatically merged:

Mavi ekran yediğinde karekodun sağında altta yazı var orada ne yazıyor?
Mavi ekran yediğinde resim çekip atar mısın?
dediğim gibi farklı hatalar critical process died ve whea uncorrectable error genellikle

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT
ram işlemci anakart ve ssd leri yeni aldım sadece ekran kartım eski bilgisayarımdan kalma
Post automatically merged:

dediğim gibi farklı hatalar critical process died ve whea uncorrectable error genellikle
Bu hataların ucu açık, ram, işlemci, diskten kaynaklı olabilir. Hepsini test etmen lazım.

Bu hataların ucu açık, ram, işlemci, diskten kaynaklı olabilir. Hepsini test etmen lazım.
Memtest86-hd tune testlerini yaptım occtden işlemci testinide yaptım bir problem cıkmadı

Minidump dosyası olsaydı daha net söyleyebilirdim, ekran kartını değiştirerek deneyin.
minidump dosyasının oluşabilmesi için yapabilceğim bir şey yokmu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,930
Üyeler
191,004
Son üye
Baymk
Geri