Bilgisayarım farklı farklı mavi ekran hataları veriyor fakat mavi ekrandaki % dolmuyor bir süre sonra beni bios ekranına atıyor bios ekranında sadece bilgisayarı power tuşundan kapatıp acınca cıkabiliyorum yardımcı olursanız sevinirim
Mavi ekran yediğinde karekodun sağında altta yazı var orada ne yazıyor?Bilgisayarım farklı farklı mavi ekran hataları veriyor fakat mavi ekrandaki % dolmuyor bir süre sonra beni bios ekranına atıyor bios ekranında sadece bilgisayarı power tuşundan kapatıp acınca cıkabiliyorum yardımcı olursanız sevinirim
Konuşmayı niye kapattın ?Şüphelendiğin bir parça var mı?
Açık.Konuşmayı niye kapattın ?
ram işlemci anakart ve ssd leri yeni aldım sadece ekran kartım eski bilgisayarımdan kalmaŞüphelendiğin bir parça var mı?
dediğim gibi farklı hatalar critical process died ve whea uncorrectable error genellikleMavi ekran yediğinde karekodun sağında altta yazı var orada ne yazıyor?
Mavi ekran yediğinde resim çekip atar mısın?
Bu hataların ucu açık, ram, işlemci, diskten kaynaklı olabilir. Hepsini test etmen lazım.ram işlemci anakart ve ssd leri yeni aldım sadece ekran kartım eski bilgisayarımdan kalma
Post automatically merged:
dediğim gibi farklı hatalar critical process died ve whea uncorrectable error genellikle
Memtest86-hd tune testlerini yaptım occtden işlemci testinide yaptım bir problem cıkmadıBu hataların ucu açık, ram, işlemci, diskten kaynaklı olabilir. Hepsini test etmen lazım.
Bad sector çıktı mı ?Memtest86-hd tune testlerini yaptım occtden işlemci testinide yaptım bir problem cıkmadı
hayır hiçbir sorun cıkmadı dediğim gibi sadece ekran kartım eskiBad sector çıktı mı ?
Minidump dosyası olsaydı daha net söyleyebilirdim, ekran kartını değiştirerek deneyin.hayır hiçbir sorun cıkmadı dediğim gibi sadece ekran kartım eski
minidump dosyasının oluşabilmesi için yapabilceğim bir şey yokmu?Minidump dosyası olsaydı daha net söyleyebilirdim, ekran kartını değiştirerek deneyin.
Hocam minidump hakkında bilgi sahibi değilim, @MisakiTaro ilgilenir sizinle hocam.minidump dosyasının oluşabilmesi için yapabilceğim bir şey yokmu?