- Konu Sahibi Konu Sahibi
stok tukenecek diye korkudan ne varsa bastım. yanlışlıkla 2 psu alıyordum OWFJWPSKKEPGIWPZKEGPSU için o kadar harcamana gerek yok
stok tukenecek diye korkudan ne varsa bastım. yanlışlıkla 2 psu alıyordum OWFJWPSKKEPGIWPZKEGPSU için o kadar harcamana gerek yok
dsjakfgfjgj gerek yok 2.5 3kyı geçmesin PSU'ya vereceğin para senin sistem için daha fazla harcarsan bütçen daralır işlemci soğutucu şunu alabilirsinstok tukenecek diye korkudan ne varsa bastım. yanlışlıkla 2 psu alıyordum OWFJWPSKKEPGIWPZKEG
artik cok gec.dsjakfgfjgj gerek yok 2.5 3kyı geçmesin PSU'ya vereceğin para senin sistem için daha fazla harcarsan bütçen daralır işlemci soğutucu şunu alabilirsin
PSU'lu kasalara da bakabilirsin bu arada![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Ne yaptın çabuk iptal etartik cok gec.
5600e o sğotucuya gerek yok ayrıca iptal et harbi psu pahalı fazlasıylaartik cok gec.
dsjakfgfjgj gerek yok 2.5 3kyı geçmesin PSU'ya vereceğin para senin sistem için daha fazla harcarsan bütçen daralır işlemci soğutucu şunu alabilirsin
PSU'lu kasalara da bakabilirsin bu arada![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr