Minimum tutarda restorasyon mümkün mü

furkancms

80+
Reaksiyon skoru
4
İyi forumlar arkadaşlar benim sistemim kısacası şöyle;
Asus GT630 ekran kartı
AMD FX6100 işlemci
HyperX 4-4 8GB RAM
Asrock 960GM-VGS3 FX anakart
1TB harddisk' den oluşmakta.

bu sistemden restorasyon olur mu yoksa komple herşeyini mi almam gerekicek?

Asus GT630 ekran kartı
AMD FX6100 işlemci
HyperX 4-4 8GB RAM

ben senin yerinde olsam çöpe atarım bu ne kadar kötü sistem nerden buldun bunu hepsini at çöpe
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herşeyi at bu sistem ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Harddisk kalsin ama
hd te kalmasın kaç rpm dir hdki

İşlemcin yeterli ancak ekran kartını pek beğenmedim. Anakartın uygun, Daha İyi bi ekran kartı takarsan pc daha güzel olur bence

Asus GT630 ekran kartı
AMD FX6100 işlemci
HyperX 4-4 8GB RAM

bilgisayarı daha çok ne için kullandıgınıza bağlı gündelik kullanım ve basit oyunlar için ise upgrade ile bir süre daha idare eder ama güncel üst seviye oyunları oynayacagım diyor iseniz malesef sıfırdan toplamak lazım cs go lol vb çok güçlü sistem istemeyen oyunlar için bir ssd 1 adette 2.el rx470-570 gibi ekran kartı ile sistem ayaklanır işlemci bu kartları yüzde yüz besleyemesede işinizi görecekdir

Tekrardan hortlatıyorum konuyu şimdi, anakartı msi b450m-a pro max almayı düşünüyorum vatandan taksit ile bunun yanına ekran kartı olarak asus rx570 rog 4gb - gigabayt aorus 570 4gb - sapphire rx580 4gb modellerini düşünüyorum (2.el) sizce bu yeterli olurmu yoksa işlemciyide elden geçirmek gerecek mi

Tekrardan hortlatıyorum konuyu şimdi, anakartı msi b450m-a pro max almayı düşünüyorum vatandan taksit ile bunun yanına ekran kartı olarak asus rx570 rog 4gb - gigabayt aorus 570 4gb - sapphire rx580 4gb modellerini düşünüyorum (2.el) sizce bu yeterli olurmu yoksa işlemciyide elden geçirmek gerecek mi
Adam edemezsin bu sistemi. 2. El sitelerinde sat gitsin.

Bu sistemden bı cacık olmaz satıp yenisi toplayın

Bu sistemden umudun olmasın 2.elden sat çıkan paranın üzerine biraz daha koyup düzgün bir sistem alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,696
Üyeler
191,150
Son üye
sabri16
Geri