BuraKaya
80+
Dahası
RX570 ile mining yapabileceğimiz karlı coin varmidir
bilgisayarıma içim acımaya başladı ekran kartınız ne ve kaç dereceyi görüyorAmacınız Coin kazıp hemen satmak olmamalı. Şöyle düşünün 1 haftada %400-500 artan coinler oldu. Elinizde 1 ayda kazdığınız 200-250 RVN olduğunu düşünün ve RVN nin 1 dolar yani 8.30TL olduğunu düşündüğünüzde çok mantıklı bir kazım yapmış olursunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ Kaldı ki isterseniz elektrik faturasını 30-40 RVN yi satıp ödeyebilirsiniz kalan RVN leri hesapta biriktirebilirsiniz. Ben şuan böyle yapıyorum. YTD
Boşverin eğer 570 ekran kartına içiniz acıyorsa RTX 3070-3080 ile mining yapsanız demek ki 7/24 başında bekleyeceksiniz "ulan bir şey mi olur acaba" diyerek. İyi forumlar.bilgisayarıma içim acımaya başladı ekran kartınız ne ve kaç dereceyi görüyor
Yani hocam kendi kullandığınız bilgisayarsa değmez 200 tl için ben de rx 570 var 500-600 tl arası bırakıyor yapıyorum ben o yüzdenevet zarar ettirmiyo ama ekrqn kartını aşırı yoruyor kapattım valla
Amd radeon programına girip ayarlara girdikten sonra ekran kartı bölümündem ekran kartını bilgi işlem yaparsan kazma hızın 7 mh dan 20 mh a kadar çıkar.ve bir de programdan fan hızını arttırmayı unutmayın kişisel bilgisayarınız ise ekran kartınız zarar görebilir4gb rvn kazıyorum ama zarar ettirecek gibi Alıntıyı görüntüle