Zebellah
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 982
Benim niye böyle yaw OC yok diye sanırım.Ben 3060 lardan 36 alıyorum. 26 çok çöp bir kazım o kart için.
Benim niye böyle yaw OC yok diye sanırım.Ben 3060 lardan 36 alıyorum. 26 çok çöp bir kazım o kart için.
OC siz mining mi yapılır. Boş vakit kaybıBenim niye böyle yaw OC yok diye sanırım.
Yani.O zaman yüksek olması daha mı iyi oluyor
OC bilgim yok birkaç konu açmadım ama yazan olmadı.OC siz mining mi yapılır. Boş vakit kaybı
OC bilgim yok birkaç konu açmadım ama yazan olmadı.
Curve editörün kullanım videoları vardır sanırım bir inceleyim.
Onu kurmazsan 50mh alamazsın zatenç Eğer lhr olsa bile kurmanda fayda var mh artışı olur büyük itimalle. Ancak onu kurunca oyunlarda verim düşüyor bu sürüm taa 8 9 ay önceden kalma olduğu için oyunlarda sıkıntı çıkartabiliyorBenim bu şekilde şu anda sendeki driverı kurmalı mıyım.
Temp limit kildini açın temp limiti düşürün power limiti de düşürebildiğiniz kadar düşürün yani en doğrusunu bulana kadarAlıntıyı görüntüleHocam şuanda bu şekilde ama bir sorun var mı doğru yapmış mıyım.
Hocam ben sizin ayarlr gibi yaptım ama gpu 780mhz yi geçmiyor bir hata falan mı yaptım.Temp limit kildini açın temp limiti düşürün power limiti de düşürebildiğiniz kadar düşürün yani en doğrusunu bulana kadar
Hata vardır bir yerde. Curve editörde olabilir hata bi kere elinizle ayarlayın mhz i öyle deneyin bakalım eğer düzeliorsa curve editor ayarını düzeltmek gerekirHocam ben sizin ayarlr gibi yaptım ama gpu 780mhz yi geçmiyor bir hata falan mı yaptım.