Neler Yeni

Mining ekran kartı alcam yardım

ozy_34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Özgür Boşnak
1 yıllık mining çıkması ekran kartı alcam ne gibi testler yapmam gerekiyor arkadaşlar bilgim sıfır nelere dikkat etmem gerekir yardımcı olur musunuz. fiyatın ucuz olmasi ciddi pazarlık yaptım o yüzden

3070 Zotac twin edge 2x 5000tl

Son düzenleme:

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
model ne 3060 ti mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

furmark ve ultrada 100 de 100 yüke sokup oyunda denemen yeterli olur diye düşünüyorum.

Cynical

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Muhammed Özdemir
1 yıllık mining çıkması ekran kartı alcam ne gibi testler yapmam gerekiyor arkadaşlar bilgim sıfır nelere dikkat etmem gerekir yardımcı olur musunuz. fiyatın ucuz olmasi ciddi pazarlık yaptım o yüzden

Zotac twin edge 2x 5000tl
aynı modelin 3050 olan modelini satarım istersen 4000tl kgf tam 1 yıldan daha fazla garantisi duruyor alalı 1 sene olmadı sadece lol oynandı tertemiz kart

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil

3070 Zotac twin edge 2x 5000tl
fullmark testine sok yük altında çok ısınıyorsa veya çok ses çıkarıyorsa sorunludur ayrıca internetten testlerini izle ve uygula eğer internetteki videolarla senin kartın arasında çok fps farkı varsa o zaman yine sorunludur. kartı daha satın almadıysan adama söyle testlerini yaptırsın resmini çekip sana atsın öyle bak

Top Bottom