Neler Yeni

2.el ekran kartı furmark testi iyi mi ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mithat Özdemir
3 bin ver hem garantili hemde düşük watt çeken kartın olsun. tamam iyi hoş 3060ti güzel kart amma madem paran var verebiliyorsun hiç düşünme 4060 al, 4060 115w güç çekiyor 3060ti 200w. yarın kart sende 1-2 sene kullan termal pad+termal macun değiştireceksin illahaki o karttada nerden baksan onun maliyeti 1k'yı bulur. 2k daha çıkar hem temiz hem garantili hemde daha az ısınıp güç çeken bir kartın olur
eyw hocam bu arada sende herhalde mantıksız dersin 5 ay garantili 6700xt kartımdan geçiyorum bu kartlara .d yayın için amd kötü diye

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
eyw hocam bu arada sende herhalde mantıksız dersin 5 ay garantili 6700xt kartımdan geçiyorum bu kartlara .d yayın için amd kötü diye
yayında daha iyi performans vereceğinin bir garantisi varsa geç, yoksa hani sadece yeşil logo için elindeki kartı kaybedersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam sistem özelliklerin nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mithat Özdemir
yayında daha iyi performans vereceğinin bir garantisi varsa geç, yoksa hani sadece yeşil logo için elindeki kartı kaybedersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam sistem özelliklerin nedir?
hocam daha iyi performans garantisi olacak gibi nvidia ile amd arasında çok fark var. Sistemim ryzen 5 5600 ekran kartı xfx swft 6700xt anakart asus b450mk 2 ram apacher 16gb kasa corsair spec delta rgb

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
hocam daha iyi performans garantisi olacak gibi nvidia ile amd arasında çok fark var. Sistemim ryzen 5 5600 ekran kartı xfx swft 6700xt anakart asus b450mk 2 ram apacher 16gb kasa corsair spec delta rgb
afbuyur bu konuda pek bir bilgim yok, mesela bendede rx 6600 var bende yayını ekran kartından veremiyor muyum? mesela bende yapmak istesem neden nvdia karta geçmem gerekir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mithat Özdemir
afbuyur bu konuda pek bir bilgim yok, mesela bendede rx 6600 var bende yayını ekran kartından veremiyor muyum? mesela bende yapmak istesem neden nvdia karta geçmem gerekir?
açarsın knk ama kalitesiz oluyor ben daha fazla internet kullanarak daha kötü yayın veriyorum sen düşün nvidiaya göre içinde codec mi ne öyle birşeyler iyi değilmiş

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,633
Üyeler
164,354
Son üye
asyatemizlik
Top Bottom