yanlış bilgi vermeyin. tabi ki imkan varsa öncelik sıfır kart ama uygun ve sorunsuzsa mining kart alınır. ve bahsettiğiniz gibi 500 fps alındığı yerde 150 fps alırsınız cümlesi saçma olmuş.mining çıkması bi ekran kartı bana kalırsa alınmaz normalde 3070 belli bi oyunda 500fps veriyorsa mining çıkması en fazla 150 verir çok fazla performans kaybı yaşarsın aynı fiyatta sıfır bir ekran kartı almanı veya az kullanılmıs bir ekran kartı almanı öneririm.
Daha önce mining yapılmış kart kullandiniz yada test ettiniz mi? Öyle bir fark yok kendim rog 3080 kullanıyorum arkadaşıma tuf 3080 mining çıkması aldık aynı değerlere sahibiz işi olarak hatta daha serin çalışıyor belleklerde aynı şekilde...mining çıkması bi ekran kartı bana kalırsa alınmaz normalde 3070 belli bi oyunda 500fps veriyorsa mining çıkması en fazla 150 verir çok fazla performans kaybı yaşarsın aynı fiyatta sıfır bir ekran kartı almanı veya az kullanılmıs bir ekran kartı almanı öneririm.
Çok yormadılarsa kartı hiçbir şey olmaz bence.Daha önce mining yapılmış kart kullandiniz yada test ettiniz mi? Öyle bir fark yok kendim rog 3080 kullanıyorum arkadaşıma tuf 3080 mining çıkması aldık aynı değerlere sahibiz işi olarak hatta daha serin çalışıyor belleklerde aynı şekilde...
bilmediğin şeyler hakkında konuşma alakası yok kimden duyduysan artık.mining çıkması bi ekran kartı bana kalırsa alınmaz normalde 3070 belli bi oyunda 500fps veriyorsa mining çıkması en fazla 150 verir çok fazla performans kaybı yaşarsın aynı fiyatta sıfır bir ekran kartı almanı veya az kullanılmıs bir ekran kartı almanı öneririm.
fiyatı banada garip geldi.çok fazla ucuz dikkat et 6k dan aşağı kimse vermez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmediğin şeyler hakkında konuşma alakası yok kimden duyduysan artık.
bakımları yapılmayan kart ısıdan anlaşılır fakat yömrünün azalması çok saçma hocamböyle bişey olmaz 20 yıl önceki kartlar var tamir görmeden bugune kadar gelmiş mesela şans işi.Açıkçası bu durum kartın hangi değerlerde mining yapıldığına göre farklılık gösterir, eğer ki kart stabil overclocklanmamış bir şekilde aliminyum pedlerle 50 derecenin altında çalıştırıldı ise zaten o kart sıfıra yakındır. Eğer kart cehennem gibi bir odada bakımları yapılmadan üstündeki backplate ile kullanıldı ise o kartın ömrü yarı yarıya azalmıştır ömrü 6-7 sene ise 3-4 senede söner biter.
parasm olsa alırdım net 7k ya bile gider o kartfiyatı banada garip geldi.
evet fakat bu yinede fazla ucuz .dUcuzluğun sebebi şu, insanların elinde 10larca belki 100lerce kart var. Elden çıkarıp nakite çevirmek istiyorlar. 150 fps meselesine gelirsek, yoruma bile gerek yok. Komik
mining performans düşürmez. eğer fiyatı iyi ise neden alınmasın?mining çıkması bi ekran kartı bana kalırsa alınmaz normalde 3070 belli bi oyunda 500fps veriyorsa mining çıkması en fazla 150 verir çok fazla performans kaybı yaşarsın aynı fiyatta sıfır bir ekran kartı almanı veya az kullanılmıs bir ekran kartı almanı öneririm.