Neler Yeni

Mining ekran kartı alınır mı

ozy_34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Özgür Boşnak
zotac twin edge 2x 3070 1.5 yıl mining çıkması 5250tl fiyatı var alınır mı?

Rosqyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kıvanç Öztürk
Yanlış Bilgilendirme
mining çıkması bi ekran kartı bana kalırsa alınmaz normalde 3070 belli bi oyunda 500fps veriyorsa mining çıkması en fazla 150 verir çok fazla performans kaybı yaşarsın aynı fiyatta sıfır bir ekran kartı almanı veya az kullanılmıs bir ekran kartı almanı öneririm.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
alınır kardeşim. gerekli testleri yap her şey normal ise alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mining çıkması bi ekran kartı bana kalırsa alınmaz normalde 3070 belli bi oyunda 500fps veriyorsa mining çıkması en fazla 150 verir çok fazla performans kaybı yaşarsın aynı fiyatta sıfır bir ekran kartı almanı veya az kullanılmıs bir ekran kartı almanı öneririm.
yanlış bilgi vermeyin. tabi ki imkan varsa öncelik sıfır kart ama uygun ve sorunsuzsa mining kart alınır. ve bahsettiğiniz gibi 500 fps alındığı yerde 150 fps alırsınız cümlesi saçma olmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Can
Instagram
https://www.instagram.com/can.php/
Twitter
cnzdmr
Daha önce mining yapılmış kart kullandiniz yada test ettiniz mi? Öyle bir fark yok kendim rog 3080 kullanıyorum arkadaşıma tuf 3080 mining çıkması aldık aynı değerlere sahibiz işi olarak hatta daha serin çalışıyor belleklerde aynı şekilde...

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,412
İsim
Hamza Ziya Üstün
Testler tamamsa alınır

kırmızışarapp

80+ Silver
Daha önce mining yapılmış kart kullandiniz yada test ettiniz mi? Öyle bir fark yok kendim rog 3080 kullanıyorum arkadaşıma tuf 3080 mining çıkması aldık aynı değerlere sahibiz işi olarak hatta daha serin çalışıyor belleklerde aynı şekilde...
Çok yormadılarsa kartı hiçbir şey olmaz bence.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
10 dakikada 70 derecenin üstüne absürt şekilde çıkmıyorsa alınır. 1.5 senede çokmuş..

Nuke44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ata
Açıkçası bu durum kartın hangi değerlerde mining yapıldığına göre farklılık gösterir, eğer ki kart stabil overclocklanmamış bir şekilde aliminyum pedlerle 50 derecenin altında çalıştırıldı ise zaten o kart sıfıra yakındır. Eğer kart cehennem gibi bir odada bakımları yapılmadan üstündeki backplate ile kullanıldı ise o kartın ömrü yarı yarıya azalmıştır ömrü 6-7 sene ise 3-4 senede söner biter.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
çok fazla ucuz dikkat et 6k dan aşağı kimse vermez.

bilmediğin şeyler hakkında konuşma alakası yok kimden duyduysan artık.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
çok fazla ucuz dikkat et 6k dan aşağı kimse vermez.

bilmediğin şeyler hakkında konuşma alakası yok kimden duyduysan artık.
fiyatı banada garip geldi.

bextrium

80+
Ucuzluğun sebebi şu, insanların elinde 10larca belki 100lerce kart var. Elden çıkarıp nakite çevirmek istiyorlar. 150 fps meselesine gelirsek, yoruma bile gerek yok. Komik 😀

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Açıkçası bu durum kartın hangi değerlerde mining yapıldığına göre farklılık gösterir, eğer ki kart stabil overclocklanmamış bir şekilde aliminyum pedlerle 50 derecenin altında çalıştırıldı ise zaten o kart sıfıra yakındır. Eğer kart cehennem gibi bir odada bakımları yapılmadan üstündeki backplate ile kullanıldı ise o kartın ömrü yarı yarıya azalmıştır ömrü 6-7 sene ise 3-4 senede söner biter.
bakımları yapılmayan kart ısıdan anlaşılır fakat yömrünün azalması çok saçma hocamböyle bişey olmaz 20 yıl önceki kartlar var tamir görmeden bugune kadar gelmiş mesela şans işi.

mantıken kazım yapan adam düşünür o tür şeyi sonuşta satıcak eninde sonunda

fiyatı banada garip geldi.
parasm olsa alırdım net 7k ya bile gider o kart

tabi furmark saçma sapan bi sonuç vermezse

Ucuzluğun sebebi şu, insanların elinde 10larca belki 100lerce kart var. Elden çıkarıp nakite çevirmek istiyorlar. 150 fps meselesine gelirsek, yoruma bile gerek yok. Komik 😀
evet fakat bu yinede fazla ucuz .d

Hasan344

80+ Gold
mining performans düşürmez. eğer fiyatı iyi ise neden alınmasın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,607
Üyeler
163,526
Son üye
memo5678
Top Bottom