1660 superim var 24 saat değilde 12 13 saat calistirmayi düsünüyorum normaldede pc 10 saat acik duruyor günde cok fazla oynama oluyor mu bir de bazı yerlerde doğru ayarları yaparsan zarar gelmez filan dediler ne kadar dogru
Undervolt yaparsan ayda 30TL civarı fark eder herhalde.1660 superim var 24 saat değilde 12 13 saat calistirmayi düsünüyorum normaldede pc 10 saat acik duruyor günde cok fazla oynama oluyor mu bir de bazı yerlerde doğru ayarları yaparsan zarar gelmez filan dediler ne kadar dogru
bir de ek olarak yani tabii ki az da olsa zarar görecek ekran kartım ama bu 1660 super oc 6gb ekran kartının ayarlarını filan nasıl yapılır zarar görsün istemiyorum bilgisayarımetkisi olur ama ''200TL geliyordu bu ay neden 400 geldi'' tarzı durumlar yaşanmaz. olsa olsa 200Tllik fatura 230-250TL falan olur.
@RevDeisDou halleder o işi. Ben pek yapamıyorum ekran kartı ile ilgili ayarları.bir de ek olarak yani tabii ki az da olsa zarar görecek ekran kartım ama bu 1660 super oc 6gb ekran kartının ayarlarını filan nasıl yapılır zarar görsün istemiyorum bilgisayarım
Uv yapılabilir ama detaylara hakim değilimbir de ek olarak yani tabii ki az da olsa zarar görecek ekran kartım ama bu 1660 super oc 6gb ekran kartının ayarlarını filan nasıl yapılır zarar görsün istemiyorum bilgisayarım
Hocam şuan hangi mine programını kullanmalaıyım phoneix minerı kullanmayın filanda diyolarUv yapılabilir ama detaylara hakim değilim
Ekran kartım olmadığı için bilmiyorum maalesef tek bildiğim şey perf arttırıp enerjiyi düşürmekiçin undervoltage yapıldığıHocam şuan hangi mine programını kullanmalaıyım phoneix minerı kullanmayın filanda diyolar
Hocam sabah akşam mining yaptım faturaya ekstra 40 tl geldi.1660 superim var 24 saat değilde 12 13 saat calistirmayi düsünüyorum normaldede pc 10 saat acik duruyor günde cok fazla oynama oluyor mu bir de bazı yerlerde doğru ayarları yaparsan zarar gelmez filan dediler ne kadar dogru