Neler Yeni

Mining için alınan PSU normal PC'de kullanılır mı?

XakoR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hüseyin Efe
Everest EPS-1650W PSU var elimde. Mining için alınmıştı ama kullanılmadı kenarda yatıyor.
Ryzen 5 5600x
Gigabyte B550M DS3H
Asus Tuf Gaming RTX 3080
G.Skill Trident Z 16(8x2)GB 3200MHz DDR4
Kingston NV2 1TB 3500/2100 M2 SSD
Bu sisteme taksam sorun yaşar mıyım? PSU 'nun teknik özellikleri nasıldır nedir ne değildir bilen var mı?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Furkan Görür
kullanılmadıysa sıkıntı olmaz zaten

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Sesine dayanabileceksen kullanırsın

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Furkan Görür
fakat 80 plus ve bronz-gold gibi sertifikasını göremedim

XakoR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hüseyin Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
Sertifikası yok. Verimlilik iddiası %90
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sesini biliyor musunuz? Kullandınız mı? Yoksa genel bir şekilde mining psu 'ları mı bu sesi yapıyor?
adamdan çalışırken ki videosunu istesene.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Sertifikası yok. Verimlilik iddiası %90
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sesini biliyor musunuz? Kullandınız mı? Yoksa genel bir şekilde mining psu 'ları mı bu sesi yapıyor?
Mining riginde kullandım, eve dama sokmaz bir sesi var. Mining psuların çoğunda böyle, ses sorunu olmadığı için tam devirde çalışıyor fanlar hep.

Livaković

80+ Silver
Everest EPS-1650W PSU var elimde. Mining için alınmıştı ama kullanılmadı kenarda yatıyor.
Ryzen 5 5600x
Gigabyte B550M DS3H
Asus Tuf Gaming RTX 3080
G.Skill Trident Z 16(8x2)GB 3200MHz DDR4
Kingston NV2 1TB 3500/2100 M2 SSD
Bu sisteme taksam sorun yaşar mıyım? PSU 'nun teknik özellikleri nasıldır nedir ne değildir bilen var mı?

Kullanılır

XakoR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hüseyin Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adamdan çalışırken ki videosunu istesene.
PSU hiç çalışmadı zaten istersem bana kapalı kutusuyla yollayacak dostum. Bana yolladıkları PSU 'da coilwhine çıktı o yüzden değiştiriyorlar pek seçeneğim de yok büyük bir firma değil.
Mining riginde kullandım, eve dama sokmaz bir sesi var. Mining psuların çoğunda böyle, ses sorunu olmadığı için tam devirde çalışıyor fanlar hep.
Hadi ya. Şu an kullandığım coil whine yaptığı için değiştireceklerdi. Ne önerirsiniz? Bütçem neredeyse hiç yok çünkü kasa da değişecek. Daha büyük bir şey almam lazım parçalar serinlemiyor. PSU 'ya ayıracak bütçem kalmadı. Öneriniz nedir?

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
PSU hiç çalışmadı zaten istersem bana kapalı kutusuyla yollayacak dostum. Bana yolladıkları PSU 'da coilwhine çıktı o yüzden değiştiriyorlar pek seçeneğim de yok büyük bir firma değil.

Hadi ya. Şu an kullandığım coil whine yaptığı için değiştireceklerdi. Ne önerirsiniz? Bütçem neredeyse hiç yok çünkü kasa da değişecek. Daha büyük bir şey almam lazım parçalar serinlemiyor. PSU 'ya ayıracak bütçem kalmadı. Öneriniz nedir?
Eskiden çok para ediyordu da şuan ne kadar ediyorlar bilmiyorum, ben ikinci elde satar pcde kullanılmak için hazırlanmış bir psu alırdım

XakoR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hüseyin Efe
Eskiden çok para ediyordu da şuan ne kadar ediyorlar bilmiyorum, ben ikinci elde satar pcde kullanılmak için hazırlanmış bir psu alırdım
Sıfırı 2000 TL ediyor şu an. Her şeye dün gece bile zam geldi. 750w 80+ bir PSU alacaktım 1800 TL 'ye bugün olmuş 2600 TL. Daha dün 1800 TL idi. O yüzden tereddüt ediyorum ne yapsam.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Sıfırı 2000 TL ediyor şu an. Her şeye dün gece bile zam geldi. 750w 80+ bir PSU alacaktım 1800 TL 'ye bugün olmuş 2600 TL. Daha dün 1800 TL idi. O yüzden tereddüt ediyorum ne yapsam.
O psudan 4 tanesini salonunda 1 sene çalıştırmış birisi olarak söyleyeyim, o psu yaşama sevincini kaybettirir, hayat amacını sorgulatır, yaptığın hiçbir şeyden tat almazsın. Bence üstü neyse ekleyip normal bir psu al

XakoR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hüseyin Efe
O psudan 4 tanesini salonunda 1 sene çalıştırmış birisi olarak söyleyeyim, o psu yaşama sevincini kaybettirir, hayat amacını sorgulatır, yaptığın hiçbir şeyden tat almazsın. Bence üstü neyse ekleyip normal bir psu al
Tamamdır teşekkürler almayacağım PSU 'yu. Maalesef ekleyecek param yok bir şeyler düşüneceğim gibi duruyor artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,567
Üyeler
164,522
Son üye
faea
Top Bottom