Neler Yeni

Mining için düşük bütçeli sistem önerisi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Amacım kazımdan kâr etmek değil kazdığım coinlerin yükselmesi aracılığıyla kâr etmek. Direkt coinlere para yatıracağıma bir çılgınlık yapayım dedim. Bütçem 10K, alt takımım var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
reşit arda çevik
Amacım kazımdan kâr etmek değil kazdığım coinlerin yükselmesi aracılığıyla kâr etmek. Direkt coinlere para yatıracağıma bir çılgınlık yapayım dedim. Bütçem 10K, alt takımım var.
yanlış hatırlamıyorsam artık ekran kartı ile mining yapılamıyor

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga forumda miningci kalmamış yav 😂

Miningin ne olduğuna hakimim şuan zarar ettirdiğine de hakimim bu arada onları yazmanıza gerek yok. Düşük bir bütçeyle risk almak istiyorum.

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
mert
Real madrid kazanir 4.5 alt oyna 10k at 30k al al sana risk
Aga forumda miningci kalmamış yav 😂

Miningin ne olduğuna hakimim şuan zarar ettirdiğine de hakimim bu arada onları yazmanıza gerek yok. Düşük bir bütçeyle risk almak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Real madrid kazanir 4.5 alt oyna 10k at 30k al al sana risk
Sonra pişman olma banko maç

Son düzenleme:

Shourd

80+ Gold
hocam o kadar risk istiosan gir face gruplarına yada benzer uygun fiyatlı bi yere internet kafelerden veya eski toplu bi kaç tane miningcilerde rx 570 al ama muhtemelen zarar edersiniz .d

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o kadar risk istiosan gir face gruplarına yada benzer uygun fiyatlı bi yere internet kafelerden veya eski toplu bi kaç tane miningcilerde rx 570 al ama muhtemelen zarar edersiniz .d
En kötü kartları geri satsam ne kadar zarar edebilirim ki? Bir de RX 570 mining için hala iyi mi? Daha güncel kart gerekir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
Güncel kartların algoritmasıyla daha kârlı diyorlar mining için.Rx serisi kartlar bi dönem milleti ihya etti ama varsa bütçe 40 serisinden bi kart al.Hem daha güçlü hem daha az güç çeker

GTX 1050 Tİ

80+ Bronze
500 srrisi öldü mining için. Verdiği mhs'a harcadığı güç kötü. 5700xt şu an ideal gibi. Alt takım için ucuza 775 pin sistem al yanına güzel psu.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
500 srrisi öldü mining için. Verdiği mhs'a harcadığı güç kötü. 5700xt şu an ideal gibi. Alt takım için ucuza 775 pin sistem al yanına güzel psu.
Eskiden mining yapıyordum para etmiyor diye satmadığım bir alt takımım duruyor hala onu kullanırım direkt. PSU yok ama yav onu ya alacam ya da birine bir tane hediye vermiştim ondan geri alacam 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

yap tabi tedaş bunu beğendi :kizginpeepo: :kekw:
Tedaş benden fazla kâr edince gelen pişmanlık hissi olur gibi 😅

Top Bottom