Mining mantıklımi hala

Kendine özel rüzgar türbinin ve cihazların yoksa mantıksız.

Şuan kazandırıyor ama bu işe girilir mi bunu kimse bilemez ETH 2 hafta önce 1k idi şimdi 1.7k ondan önce 4.3K felandı sonra hop 2K oldu ordan 1K. Burada ticari öngörünüze kalmış, gelecek görürsen girersin. Yarın Eth 5k olacaksa şimdiden kazsan kardasın ama 2 hafta sonra 1k altını görürse büyük batarsın. Bu riskli bir iş, iyice düşünülmesi gerekiyor.

Bu fiyattan alacağın ekran kartının parasını 13-14 ayda çıkarır elektrik düştüm...
Ve uğraştırıcı bir iş sürekli bişey çıkıyor güncelleme oluyor hata veriyor vs vs
Dipnot ben kurduğumda 10 ayda parasını çıkarıyordu 7 ay gecti daha koyduğum paranın yuzde %20 sini aldım

Bu fiyattan alacağın ekran kartının parasını 13-14 ayda çıkarır elektrik düştüm...
Ve uğraştırıcı bir iş sürekli bişey çıkıyor güncelleme oluyor hata veriyor vs vs
Dipnot ben kurduğumda 10 ayda parasını çıkarıyordu 7 ay gecti daha koyduğum paranın yuzde %20 sini aldım
Bence eth yükselince satılmalı 1k civarı ise kazarsın ama satmazsın yukselince satarsın mantıklı mı

yatırım risk işidir kendin yorumlaman gerekir

Şu anda değil gibi duruyor, lakin ben bir risk alacağım kazıp yükseldiği zaman satacağım dersen mantıklı olabilir.

Bence eth yükselince satılmalı 1k civarı ise kazarsın ama satmazsın yukselince satarsın mantıklı mı
Bı garantisi yokki yarın likit olmayacağının tekrar fiyatı yükselecekse üretmesin alsın daha çok kazanmış olur

Geri