Mining Sistem Nasıl?

MaliArican

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
429
2 adet RX 580 8GB
https://www.teknobiyotik.com/high-p...gd-f12s.html?ref=akakce&v=1.72.2#!prettyPhoto ya da
Sizce nasıl psu yeterli mi?

2 adet RX 580 8GB
https://www.teknobiyotik.com/high-p...gd-f12s.html?ref=akakce&v=1.72.2#!prettyPhoto ya da
Sizce nasıl psu yeterli mi?
Boşa masraf yarısı

O zaman şunu şöyle yapabilirsin , şuna vereceğin parayı başka bir şeye verebilirsin bence diyebilirsin.Ama şu saatten sonra size ihtiyacımın olduğunu düşünmüyorum yine de teşekkürler.

120 GB SSD bile işini görmez mi? Neden 240 GB M2 SSD aldınız?

Kendi pc'me sonradan takmayı düşünüyorum ama zaten 120 gb alır gibiyim.
Kendi bilgisayarınıza takmayı düşünüyorsanız 120 çok yetersiz kalır. 240 alabilirsiniz o zaman.

M2 sistem hızlı açılsın hızlı kullanıyım diye almak istiyorum o kadar çok fark etmez derseniz normal ssd'de düşebilirim.

O zaman şunu şöyle yapabilirsin , şuna vereceğin parayı başka bir şeye verebilirsin bence diyebilirsin.Ama şu saatten sonra size ihtiyacımın olduğunu düşünmüyorum yine de teşekkürler.
İşlemci ram vb önemli değil bilgisayar açılsın yeterli.128gb ssd al 4gb ram ve en düşük fiyata işlemci alıp ona uygun bir anakart al.

M2 sistem hızlı açılsın hızlı kullanıyım diye almak istiyorum o kadar çok fark etmez derseniz normal ssd'de düşebilirim.
SSD'de de sistemin yeterince hızlı açılacağını ve hızlıca kullanacağınızı düşünüyorum. Bence M2'ye gerek yok. Karar size kalmış

İşlemci ram vb önemli değil bilgisayar açılsın yeterli.128gb ssd al 4gb ram ve en düşük fiyata işlemci alıp ona uygun bir anakart al.
Aslında sahip olduğum pc'de darboğaz söz konusu miningden tası tarağı çektikten sonra işlemci,rami falan kullanırım diye seçmiştim.

Aslında sahip olduğum pc'de darboğaz söz konusu miningden tası tarağı çektikten sonra işlemci,rami falan kullanırım diye seçmiştim.
Orasını bilemem eğer kullanıcak iseniz daha sonra alabilirsiniz.

Bende kendi sistemimi kuruyorum. Bende sizin gibi düşündüm bence bu şekilde ilerlemenizde bir mahsur yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,278
Üyeler
189,820
Son üye
berat_xzz
Geri