Mining Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz

Coupable

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar arkadaşlar mining ile alakalı temel düzeyde bilgiye sahibim, 50k bütçe ile mining yapmak istiyorum. Tecrübeli arkadaşlardan ekran kartı, anakart, ve güç kaynağı tavsiyesi almak istiyorum hangilerine yönelmeliyim. Yarın birgün eth kazımı bittikten sonra başka coinleri kazmayada devam etmek istiyorum. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Amazon japonyadan kart kovala. 2-3 gün önce Rx 6600'ü 7k fiyattan satın aldım.
Rtx 3060'da geliyor 8-9k civarına.

Hocam banka kartı ile alışveriş yapılabiliyor mu, kredi kartımı gerekiyor illa çünkü daha önce kredi kartı hiç kullanmadım yüksek limit vermezler diye düşünceli yim.

Hocam yardımcı olur musun ben almak istiyorum 6600xt yine 28-29 mh verirse alınır

Hocam banka kartı ile alışveriş yapılabiliyor mu, kredi kartımı gerekiyor illa çünkü daha önce kredi kartı hiç kullanmadım yüksek limit vermezler diye düşünceli yim.
Banka kartı da kullanılıyor diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yardımcı olur musun ben almak istiyorum 6600xt yine 28-29 mh verirse alınır
29MH/S veriyor evet. Amazon japonya''yo kovala.
Her zaman olmuyor fakat düşüyor sık sık.

Hocam peki kartı sipariş verdik geldi diyelim test etmek için direk miningemi bağlamak lazım yoksa onun öncesinde başka bir uygulama ile test ediliyormu.

Hocam peki kartı sipariş verdik geldi diyelim test etmek için direk miningemi bağlamak lazım yoksa onun öncesinde başka bir uygulama ile test ediliyormu.
Dostum zaten kart sıfır olarak geldiği için test etmene pek gerek yok gibi:)

Geri