Formatladıktan sonra nasıl devam edebilir?Lütfen yardım edin ekran kartım kendi kendine mining yapıyor.virüs var herhalde formatladım.herseyi sildim hala devam ediyor.
Bazı mining virüsleri ekran kartına bulaşıyorlar.Formatladıktan sonra nasıl devam edebilir?
Lütfen yardım edin ekran kartım kendi kendine mining yapıyor.virüs var herhalde formatladım.herseyi sildim hala devam ediyor.
Ayrıca torrwntte kullandım.abir çözümü varmıdırBazı mining virüsleri ekran kartına bulaşıyorlar.
Yazılanları okusanız önce keşkeAyrıca torrwntte kullandım.abir çözümü varmıdır
Okudum çözüm varmı dedim?Yazılanları okusanız önce keşke
Virüs taramasını yapmadan nasıl bir şey diyebiliriz ve çözüm üretebiliriz??Okudum çözüm varmı dedim?
Anlamasadık sanırım.Dostum ekran kartına virüs bulasmıssa ne yapmalıyım bilmiyorsan yazmıyabilirsin?Virüs taramasını yapmadan nasıl bir şey diyebiliriz ve çözüm üretebiliriz??
Üstte yazdıgını yeni gördüm malwarbytle tarama yaptım virüs tespit edildi silindi kapatıp açtım aynı şey devam ediyor.Virüs taramasını yapmadan nasıl bir şey diyebiliriz ve çözüm üretebiliriz??
Donanımlarınız nedir?Anlamasadık sanırım.Dostum ekran kartına virüs bulasmıssa ne yapmalıyım bilmiyorsan yazmıyabilirsin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üstte yazdıgını yeni gördüm malwarbytle tarama yaptım virüs tespit edildi silindi kapatıp açtım aynı şey devam ediyor.
İ59400fDonanımlarınız nedir?