L Loas 80+ Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 7 Ekim 2022 #1 bilgisayarımda virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim bir kaç yama indirdim ve baktığımda mining virüsü yazmışlardı biri
bilgisayarımda virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim bir kaç yama indirdim ve baktığımda mining virüsü yazmışlardı biri
Foxerium 80+ Katılım 5 Ekim 2022 Mesajlar 15 Reaksiyon skoru 0 7 Ekim 2022 #2 Kendi web sitesinden norton power eraser'ı indirip bir tarat bakalım. Varsa zararlı yazılım bulacaktır.
Kendi web sitesinden norton power eraser'ı indirip bir tarat bakalım. Varsa zararlı yazılım bulacaktır.
rave 80+ Silver Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 2,512 Reaksiyon skoru 1,073 7 Ekim 2022 #3 ekran kartı kullanım yüzdesi gösteren uygulamalardan anlayabilirsin yada görev yöneticisine bakarsan görebilirsin anormal derecede güçle çalışan bir şey varsa
ekran kartı kullanım yüzdesi gösteren uygulamalardan anlayabilirsin yada görev yöneticisine bakarsan görebilirsin anormal derecede güçle çalışan bir şey varsa
Sagittarius Cezalı 80+ Silver Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,785 Reaksiyon skoru 2,730 7 Ekim 2022 #4 Loas yazmış: bilgisayarımda virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim bir kaç yama indirdim ve baktığımda mining virüsü yazmışlardı biri Devamı için tıklayın... İşlemci ve GPU kullanımına bak %99-100 ise mining virüsü
Loas yazmış: bilgisayarımda virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim bir kaç yama indirdim ve baktığımda mining virüsü yazmışlardı biri Devamı için tıklayın... İşlemci ve GPU kullanımına bak %99-100 ise mining virüsü