Neler Yeni

mining virüsünü silemiyorum

Etanay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erenalp Tanay
Selamlar bilgisayarımda yazın başından beri mining virüsü var ilk başlarda bu konulara dair bilgim olmadığından umursamadım fakat sonradan sorunun büyük oldugunu anladım mining virüsüne cok fazla konu var biliyorum ama hepsini denedim fakat hiç biri çözüm vermedi denediğim çözümler kaspersky, malwarebytes ve kaspersky rescue disc denedim + olarak format attım ve temiz kurulum yaptım fakat hiç bi sonuç vermedi pc yi modem kapalı ve internet sağlayıcısını çıkarıp açtığımda bile %75 i kullanılıyodu ekran kartımın özellikle forza 4 oynarken işlemci kullanımı %100 oluyo ve fps vermesi gereken değere göre cok düşük kalıyor ya da başka online oyun oynarken ping çıkıyor normal internet sorunlu değil alt yapım yeni ve internetim hızlı işlemci ve ekran kartı sürekli yüksek boşta bile ekran kartı sürekli ss de oldugu gibi %75 te işlemcide lol veya valorant oynarken sürekli %60 üstü lütfen yardım edin napsam da çözüm bulamadım bilgisayar eriyo günden güne

Ekler

• unknown_2022.04.13-21.11.png
    unknown_2022.04.13-21.11.png
    138.4 KB · Hit: 87
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Onur a.
Selamlar bilgisayarımda yazın başından beri mining virüsü var ilk başlarda bu konulara dair bilgim olmadığından umursamadım fakat sonradan sorunun büyük oldugunu anladım mining virüsüne cok fazla konu var biliyorum ama hepsini denedim fakat hiç biri çözüm vermedi denediğim çözümler kaspersky, malwarebytes ve kaspersky rescue disc denedim + olarak format attım ve temiz kurulum yaptım fakat hiç bi sonuç vermedi pc yi modem kapalı ve internet sağlayıcısını çıkarıp açtığımda bile %75 i kullanılıyodu ekran kartımın özellikle forza 4 oynarken işlemci kullanımı %100 oluyo ve fps vermesi gereken değere göre cok düşük kalıyor ya da başka online oyun oynarken ping çıkıyor normal internet sorunlu değil alt yapım yeni ve internetim hızlı işlemci ve ekran kartı sürekli yüksek boşta bile ekran kartı sürekli ss de oldugu gibi %75 te işlemcide lol veya valorant oynarken sürekli %60 üstü lütfen yardım edin napsam da çözüm bulamadım bilgisayar eriyo günden güne
Format at diski biçimlendir

Etanay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erenalp Tanay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format at diski biçimlendir
diski biçimlendirme derken biraz daha açıklar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistemim: rx 570 8gb sapphire
intel i5 10400f
8gb ram
h410M anakart

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı

BeKo'O

80+ Silver
İşlemden ekran kartını kullanan uygulamanın görüntüsünü atar mısın?

Etanay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erenalp Tanay

genellikle oyun oynarken bakıyorum lol deyken filan aşırı yüksek kullanım diyo oyun açık değilken başka bişeye buluyo uygulama ardına gizleniyo gibi

Ekler

• unknown_2022.04.13-21.35.png
    unknown_2022.04.13-21.35.png
    190 KB · Hit: 72

BeKo'O

80+ Silver

genellikle oyun oynarken bakıyorum lol deyken filan aşırı yüksek kullanım diyo oyun açık değilken başka bişeye buluyo uygulama ardına gizleniyo gibi
Üst bara sağ tıkla GPU takibine de tik koy

Etanay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erenalp Tanay

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-04-13 213842.png
    Ekran görüntüsü 2022-04-13 213842.png
    59.9 KB · Hit: 59

BeKo'O

80+ Silver

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
formatla tamamen gidiyor mu meraktan soruyorum

BeKo'O

80+ Silver
AMD Radeon Software > Ayarlar > Kayıt ve Yayın, bu ayarı komple kapatın açıksa, düzelmez ise ayarlar>sistem'den fabrika ayarlarına sıfırlayın

Top Bottom