Mining Yapanlar Ne kadar zarara ugradiniz

Sagittarius

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,730
Yani sırf bunu meraktan soruyorum değerlerin düşmesiyle zarar ettiğiniz olacaktır yani nekadar zarara ugradiniz

Yani sırf bunu meraktan soruyorum değerlerin düşmesiyle zarar ettiğiniz olacaktır yani nekadar zarara ugradiniz
Ben hem kartları aldığım fiyatın üstüne satıp kâr ettim hem ETH yüksekken kazdıklarımın çoğunu sattım. Ama şuan hesapta hala biraz eth var onlar baya zarara uğradı tabi keşke onları da satsaydım 😂

Hesaptaki ETH değeri sıfırlansa bile çok ufak bir kâr etmiş oluyorum ama umarım eth artar 😅

Ben hem kartları aldığım fiyatın üstüne satıp kâr ettim hem ETH yüksekken kazdıklarımın çoğunu sattım. Ama şuan hesapta hala biraz eth var onlar baya zarara uğradı tabi keşke onları da satsaydım 😂

Hesaptaki ETH değeri sıfırlansa bile çok ufak bir kâr etmiş oluyorum ama umarım eth artar 😅
Artmasın bence

artmasın bencede sonra herkes ekran kartllarına saldırıcak ve ekran kartı fiyatları yükselicek
Mining olayı 1-2 aya bitiyor zaten. Ben mininge ETH 1000 dolarken başlamıştım tek kartla şuan 5 kartla kazabileceğiniz kazancı veriyordu. Gitgide sıfıra doğru gidiyor mining kazancı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,153
Üyeler
192,624
Son üye
entropy57
Geri