- Reaksiyon skoru
- 2,730
Yani sırf bunu meraktan soruyorum değerlerin düşmesiyle zarar ettiğiniz olacaktır yani nekadar zarara ugradiniz
Ben hem kartları aldığım fiyatın üstüne satıp kâr ettim hem ETH yüksekken kazdıklarımın çoğunu sattım. Ama şuan hesapta hala biraz eth var onlar baya zarara uğradı tabi keşke onları da satsaydımYani sırf bunu meraktan soruyorum değerlerin düşmesiyle zarar ettiğiniz olacaktır yani nekadar zarara ugradiniz
Artmasın benceBen hem kartları aldığım fiyatın üstüne satıp kâr ettim hem ETH yüksekken kazdıklarımın çoğunu sattım. Ama şuan hesapta hala biraz eth var onlar baya zarara uğradı tabi keşke onları da satsaydım
Hesaptaki ETH değeri sıfırlansa bile çok ufak bir kâr etmiş oluyorum ama umarım eth artar![]()
artmasın bencede sonra herkes ekran kartllarına saldırıcak ve ekran kartı fiyatları yükselicekArtmasın bence
Mining olayı 1-2 aya bitiyor zaten. Ben mininge ETH 1000 dolarken başlamıştım tek kartla şuan 5 kartla kazabileceğiniz kazancı veriyordu. Gitgide sıfıra doğru gidiyor mining kazancı.artmasın bencede sonra herkes ekran kartllarına saldırıcak ve ekran kartı fiyatları yükselicek