Mining yaparken hata aliyorum

deniz2000

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar gtx 780 6gb ile etherium mining yapmaya çalışıyorum lol minerde problem in loading kernel hatası alıyorum.
Ekran kartımı güncellemeyi denedim ve farklı mining programları kullanmayıda denedim hepsinde hata alıyorum ve kazmıyor.
Phoenixminingdede şu hatayı aldım "gpu1 cuda error in cudaprogram cu 456 the launch timed out and was terminated 702"
Forumda yeniyim kurallara aykırı bişey yazdıysam kusura bakmayın yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhabalar gtx 780 6gb ile etherium mining yapmaya çalışıyorum lol minerde problem in loading kernel hatası alıyorum.
Ekran kartımı güncellemeyi denedim ve farklı mining programları kullanmayıda denedim hepsinde hata alıyorum ve kazmıyor.
Phoenixminingdede şu hatayı aldım "gpu1 cuda error in cudaprogram cu 456 the launch timed out and was terminated 702"
Forumda yeniyim kurallara aykırı bişey yazdıysam kusura bakmayın yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam hataya bir anlam veremedim ama isterseniz bir de claymore ile kazmanızı tavsiye ederim.

tamam deniyorum cok sagol tavsiyen icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cok hizli bir sekilde denedim geldim claymoredada bu hatayi verdi bazi mining proglarimdada bu hayati aliyorum daha oncede karsilastim

Ekler

• claymore.png
    claymore.png
    37.5 KB · Hit: 188
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye