Mining yapıcam yardımcı olurmusunuz

Reaksiyon skoru
4
Rtx3060 ti ekran kartlı sistemimde eth kazımı yapıcam bilgisayarımı ne sıklıkla dinlendirmem gerekir nelere dikkat etmem gerekir ?

Rtx3060 ti ekran kartlı sistemimde eth kazımı yapıcam bilgisayarımı ne sıklıkla dinlendirmem gerekir nelere dikkat etmem gerekir ?
oc ve uv yaptıktan sonra dinlendirmene gerek yok. 50-60 derece altında stabil tutmaya çalış kartı sorun olmaz

Ek önlem olarak akım korumalı priz alabilirsiniz, doğru miktarda overclock ve undervolt yaptığınızdan emin olunuz.
Sistemi dinlendirmenize gerek yok lakin ekran kartı LHR versiyon mu değil mi bilmeniz gerekir.
oc ve uv yaptıktan sonra dinlendirmene gerek yok. 50-60 derece altında stabil tutmaya çalış kartı sorun olmaz
50-60 derece az, 70'e kadar yolu var. Tabii hotspot değeri yine de çok uçmamalı.

ben 5500XT ile mining yaparken hot spot bölgesi 109'-120 arası gidip geliyordu. 1200mV den 950 ye düşürdüm power limit -25 yaptım hot spot 68'e düşmüştü kazımıda aynı hız devam ediyordu 120W Dan 85'e düşürdüm üstüne ısıda düştü ve kazımı 1MH arttı. kısacası OC acayip iyi bir şey miningde.

Sistemi dinlendirmenize gerek yok lakin ekran kartı LHR versiyon mu değil mi bilmeniz gerekir.

50-60 derece az, 70'e kadar yolu var. Tabii hotspot değeri yine de çok uçmamalı.

Sanırım evet tam olarak nasıl anlayabilirim
Kartı aldığınızda LHR veya V2 yazıyor muydu? Eğer bilmiyorsanız hemen bir mining programı indirip çalıştırın. Çıkan değerden direk anlarsınız.

Kutusu yanınızda mı?
Hayır hepsiburada dan kasa şeklinde almıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kartı aldığınızda LHR veya V2 yazıyor muydu? Eğer bilmiyorsanız hemen bir mining programı indirip çalıştırın. Çıkan değerden direk anlarsınız.

50 mh/s kıazıyor

Son düzenleme:
Hayır hepsiburada dan kasa şeklinde almıştım

50 mh/s kıazıyor
Demek ki LHR değil. Bu oldukça iyi. 60'a kadar çekebiliyorsunuz o değeri bu da LHR'siz bir 3070 ile aynı değerde.

Ekler

• WhatsApp Image 2021-10-01 at 20.55.05.jpeg
    WhatsApp Image 2021-10-01 at 20.55.05.jpeg
    173.4 KB · Hit: 40
Geri