Neler Yeni

mining yapılmasına kızıyormusnuz?

mining yapanlara kızıyormusunuz?

• takmıyorum

Oylar: 34 65.4%
  • yapan birini görsem sokak ortasında dalacam

Oylar: 11 21.2%
  • yok yaa bende geçen rtx 3090 aldım..

Oylar: 7 13.5%

• Oy kullanan toplam üye
    52
ne kızıcam aga para onun kart onun hakkında hayırlısı neyse o
yok yani ben stok sorununu diyorum adamlar piyasayı bilerek batırıyr ekmeğinde olan 3-5 kişi kendi halinde takılıyor geri kalanları ise bilerek stokları bitiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kızmıyorum ikinci el piyaasını bayağı yükselttiler sistemimimiv 3300tl'ye almıştım sadece rx580 4-5k oldu ailem satmama izin verse çoktan satmıştım.
dsafadsfasdfas

KirliKill

80+ Silver
yok hocam ondan değil kimisi kendi halinde almış 2-3 kart işini yapıyor ama kimisi çete gibi bilerek fiyatı yukarıya çekerek stop bırakmıyor
ikisininde para kazanıyor. bir oyuncu olarak söylüyoru.:

senin oyunun mu önemli insanların para kazanması mı ?

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
........
Sorun miningcilerde değil sorun ekran kartı bu kadar gidiyor diye fiyatlari katlayan uyanık saticilarda üretim yapmayan firmalarda miningcilerde işin de parasını kazanıyor

yok yani ben stok sorununu diyorum adamlar piyasayı bilerek batırıyr ekmeğinde olan 3-5 kişi kendi halinde takılıyor geri kalanları ise bilerek stokları bitiriyor
bilerek stok bitirme olayı yok ki hocam alan herkes ya mining e ya da oyun için alıyor iş için alıyor bu kartları firmalar sadece fiyatı yüksekten satıyorlar artık kartların bunun sebebi de yine miningciler kartları kapışmasın bari hazır sistemlere kart kalsın diye

acele edip almadığım için kendime kızıyorum.
:(

ıı şey.. BENİM OYUNUM!

aynen sen oyuncu olarak söylüyorsun ben ise ddr2 sistemi olan biri olarak konuşuyorum oyun oynuyorsak en fazla half life!

Top Bottom