mining yapılmasına kızıyormusnuz?

mining yapanlara kızıyormusunuz?

• takmıyorum

Oylar: 34 65.4%
  • yapan birini görsem sokak ortasında dalacam

Oylar: 11 21.2%
  • yok yaa bende geçen rtx 3090 aldım..

Oylar: 7 13.5%

• Oy kullanan toplam üye
    52
Aga alıcı değilim , sistemimi dizdim Allaha şükürler olsun miningçilerin dönemine denk gelmedim. Şayet bu demek değildir sinirlenmiyorum. Kaç tane RTX 2060 almak için paralar biriktiren gençler var her Allahın günü çiplerin zor üretildiği dönemde hemen stokları eritiyorlar . İşinde gücünde olsalar da 2 kart üstü mining yapan birinin suistimal ettiğini düşünüyorum. Ben her zaman durumu düşük olup para biriktirenlerin tarafından olaya bakıyorum. Miningçilerin alabileceği RTX 3080 parası var sonuçta kolayca suistimal edebiliyorlar piyasayı .

Bir de en sevmediğim nefret ettiğim olay da bunlara vergilerin bağlanmaması. Her gelir kapısı şeylerde vergi varken mining'e neden gelmiyor?
evet oda doğru vergi getirilmesi gerekir bence. bide oyuncu bebenin birisi bana gelip ben oyuncuyum bana sorun yok diyor yav sen ddr4 son model kartları kullanıyorsun ben ddr2 sistem kullanıyorum artisliği kimeymiş

kızmaya gerek yok bende yapabilecek yaşta olsam belki yapardım

emin ol bundan 5-6 ay sonra piyasadaki ekran kartı bolluğundan dolayı şuanki istenilen fiyatın 3te 1'i fiyatına ekran kartları alabileceksiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,911
Üyeler
184,075
Son üye
Kremşantiye
Geri