Kart 5-6 ay boyunca %100 tam yük altında çalışmış. Yorgun bir kart sonuç olarak. Ben şahsen almazdımMerhabalar, 2. El 950 TL OC edition rx 570 alınır mı? 5-6 ay mining yapılmış lütfen sadece bilgisi olanlar yazsın.
Testler Vram i kapsamıyor ve mining de vram kullanırAdam kartlara düzgün bakmışsa macununu değişmişse bu piyasada 950 liraya alınabilir.
Edit: O fiyata bulsam ben gerekli testleri yaptıktan sonra alırdım açıkçası.
Uygun ortamda mining yapıldı yazıyor kart temiz gözüküyorAdam kartlara düzgün bakmışsa macununu değişmişse bu piyasada 950 liraya alınabilir.
Edit: O fiyata bulsam ben gerekli testleri yaptıktan sonra alırdım açıkçası.
Al derim çok büyük ihtimal bişi olmaz eğer bozulursa tamirciye ver ve mining yüzünden bozuldu de tamir edilme ihtimali %91 çünkü genelede kartın vramlerinin altındaki demir toplarının ısı sonucunda kaymasından bozulur crystal yapıya peķ bişi olmamıştır sadece demir topların yenilenmesi gerekir yani en kötü ihtimal yaptırır tekrar kullanırsınMerhabalar, 2. El 950 TL OC edition rx 570 alınır mı? 5-6 ay mining yapılmış lütfen sadece bilgisi olanlar yazsın.
Garantisi bitmemiş olsaydı gene değişim yapılırdı elinde kaldığı zaman ama garantisi bitmiş dediğin için şans işine dönüyor olay tamamenYani oyun oynarken elimde kalabilecek bir kart mı? (Garantisi bitmiş)
-Merhabalar, 2. El 950 TL OC edition rx 570 alınır mı? 5-6 ay mining yapılmış lütfen sadece bilgisi olanlar yazsın.