Neler Yeni

Rx 470 buldum 3 ay mining yapılmış

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe

O paraya rx570 8gb ya da rx580 bulursun. Alınmaz yani
yani bildiğin ilan varsa banada at birde rx570 de darboğaz yeme ihtimalim var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem 250w ve pcie güç kablosu olan psu ne zaman çıktı :D

Yok estağfurullah şakasına diyorum keşke ben de bine versem. 400w yeter ama güç kaynağında 8 pin güç kablosu var mı? 6 pin olabilir belki ama 8 pin var mı bir bak

6 pin :(

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Sercan SAYİT
Bu mining kartlara da herkes 1-3 ay arasında mining yaptırıyor, sonra ya günlük kullanıma geçiyorlar yada kutularına kaldırıp yeni sahipleri için bekletiyorlar. Ne kadar iyi niyetli, şefkatli insanlar var yav. :kekw:

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Arda doğan
O paraya az bi ekle rx570-580 bak derim

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
Bu mining kartlara da herkes 1-3 ay arasında mining yaptırıyor, sonra ya günlük kullanıma geçiyorlar yada kutularına kaldırıp yeni sahipleri için bekletiyorlar. Ne kadar iyi niyetli, şefkatli insanlar var yav. :kekw:
Ya bende 3 ay olduğuna açıkçası pek inanmıyorumda adam hiçte söylemeyebilirdi onuda anlamıyorum tam olarak ve bench mark testide normal geldi ondan kafam karıştı

O paraya az bi ekle rx570-580 bak derim
Ya aslında başta rx570 bakıyordum zaten fiyatlar yakın birbirine ama darboğaz sıkıntısı yaşayabilirim birde psu yetersiz kalır

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Arda doğan
Ya bende 3 ay olduğuna açıkçası pek inanmıyorumda adam hiçte söylemeyebilirdi onuda anlamıyorum tam olarak ve bench mark testide normal geldi ondan kafam karıştı

Ya aslında başta rx570 bakıyordum zaten fiyatlar yakın birbirine ama darboğaz sıkıntısı yaşayabilirim birde psu yetersiz kalır
Gtx serisinede bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Süleyman Aydın
3 ay diyorsa 3 yıl kalmıştır dostum. :). Ama test Furmark yetmez. 3dmark timespy testi yaptır. Onu geçerse al bence. Steam da ücretsiz 3dmark.

Şöyle ki Amd serisi bazı tokenlarda iyi veriyordu o yüzden Rx 480 570 ve 580 çok tercih edildi. Mesela 1060 o kadar tercih edilmez. 3 gb modeli.

Fakat şimdi sağlam kart bulmak zor. O yüzden hepsi mining yapılmış olabilir. Sadece uygun fiyat ve ısıları düşükse tercih edebilirsin.

hayriye

80+ Bronze
yani bildiğin ilan varsa banada at birde rx570 de darboğaz yeme ihtimalim var

6 pin :(
8 pin kart alacaksan 6 pin pcie kablosunu 8e çevirenden de al dursun bir de kargoda onu bekleme bence

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
8 pin kart alacaksan 6 pin pcie kablosunu 8e çevirenden de al dursun bir de kargoda onu bekleme bence
tamam psu olayını halletim bugün ya 8 pinli

3 ay diyorsa 3 yıl kalmıştır dostum. :). Ama test Furmark yetmez. 3dmark timespy testi yaptır. Onu geçerse al bence. Steam da ücretsiz 3dmark.

Şöyle ki Amd serisi bazı tokenlarda iyi veriyordu o yüzden Rx 480 570 ve 580 çok tercih edildi. Mesela 1060 o kadar tercih edilmez. 3 gb modeli.

Fakat şimdi sağlam kart bulmak zor. O yüzden hepsi mining yapılmış olabilir. Sadece uygun fiyat ve ısıları düşükse tercih edebilirsin.
3dmark timespy testinde ne kadar tutmamız gerekiyor acaba hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Süleyman Aydın
tamam psu olayını halletim bugün ya 8 pinli

3dmark timespy testinde ne kadar tutmamız gerekiyor acaba hocam
Hocam test aşama aşama başlatın 15-20 dakika sürüyor. Mesela 1 bölüm açıyor kapanınca ikinci bölüm yükleniyor. Yük altına sokuyor sistemi. Dikkat etmeniz gereken görüntüde bozulma var mı? Fps düşüyor mu?
Nadir de olsa bazı noktalarda düşme olur ama bozulma vb ona dikkat etmeniz lazım. Reset atmadan hata vermeden başarıyla bitiriyorsa sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,835
Üyeler
160,891
Son üye
K3MaLHaN
Top Bottom