mining yapmak istiyorum hangi coini kazmalıyım?

sveaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
848
selamlar arkdaşlar rx6600 lü bir pcm var ileride 1 tane daha rx6700 ekleyebilirim üniversite sınavına çalışıcam ve pc ye bakmayacağım boş durmasın en azından mining kazsın dedim hangi coini kazmamı önerirsiniz :D

Biraz geç kaldın, 2.5-3 sene kadar.

Biraz geç kaldın, 2.5-3 sene kadar.
reis biliyorum da borsaya atar katlarım sıkıntı yok kaynak lazım sadece ciddi bir iş olarak bakmıyorum zaten bir yandan ufakta olsa para gelsin

reis biliyorum da borsaya atar katlarım sıkıntı yok kaynak lazım sadece ciddi bir iş olarak bakmıyorum zaten bir yandan ufakta olsa para gelsin
Biriktirdiğin para ile borsaya gir. Aşırı düşmüştü elektriği zar zor karşılıyordu. Şimdi de pek fark olacağını zannetmiyorum .

selamlar arkdaşlar rx6600 lü bir pcm var ileride 1 tane daha rx6700 ekleyebilirim üniversite sınavına çalışıcam ve pc ye bakmayacağım boş durmasın en azından mining kazsın dedim hangi coini kazmamı önerirsiniz :D
kürek ver maden kazsa daha cok kazanırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biriktirdiğin para ile borsaya gir. Aşırı düşmüştü elektriği zar zor karşılıyordu. Şimdi de pek fark olacağını zannetmiyorum .
hocam unuttunuzmu (YTD)

Şuan kazıp da kar getiren bir coin yok boşuna fazla elektrik faturası ödersin. Ekstra ödeyeceğin elektrik faturası yerime direkt coin alabilirsin ya da almayı düşündüğün 6700XT yerine. Keşke düzgün kazabileceğimiz coin olsaydı :( Kartlarım evde boş boş yatmazdı.

Geri