Bütçe yok plan yok beklenti nedir o yok hiçbir şey yok. Kendi hayal dünyamızda mı yardım edelim.Merhabalar etherium mining yapmak istiyoruz bize hangi ekran kartı almamıza yardımcı olurmusunuz rtx3090 hariç.d
100k +Bütçe yok plan yok beklenti nedir o yok hiçbir şey yok. Kendi hayal dünyamızda mı yardım edelim.
marka felan farkediyormu ve elinde biraz uygun ekran kartı linkleri varmıLHR olmayan modeller var 3070 felan onlardan düşünülebilir
Marka farketmez pek bilinmedik bir şey de düşünme şuan çok pahalı kartlar herkes ucuz kart arayışında ben dahilmarka felan farkediyormu ve elinde biraz uygun ekran kartı linkleri varmı
hocam LHR tam olarak ne oluyor açıklar mısınız ?LHR olmayan modeller var 3070 felan onlardan düşünülebilir
Vahi gelecek bizeMerhabalar etherium mining yapmak istiyoruz bize hangi ekran kartı almamıza yardımcı olurmusunuz rtx3090 hariç.d
Low Hashrate kilidi bulunan modeller. Miningin önüne geçilmek amacıyla yapıldı halihazırda yaklaşık %75-80 aralığı kırıldı zaten.hocam LHR tam olarak ne oluyor açıklar mısınız ?
Hocam bu durumda 3060 alması daha mantıklı olmaz mı nede olsa 470.05 sürücüsünde LHR yok.Low Hashrate kilidi bulunan modeller. Miningin önüne geçilmek amacıyla yapıldı halihazırda yaklaşık %75-80 aralığı kırıldı zaten.
3060larda da var eğer kart V2 ise 470.05 sürücüsü de bir işe yaramıyor.Hocam bu durumda 3060 alması daha mantıklı olmaz mı nede olsa 470.05 sürücüsünde LHR yok.