G.P.U
80+ Silver
Ethernum ve bitcoin kazamazsın o yüzden mantıklı değilŞu sıralar heryerde görmeye başladım. Acaba mantıklı mı? 1660s ile denesem iş yapar mı acaba?
Ethernum ve bitcoin kazamazsın o yüzden mantıklı değilŞu sıralar heryerde görmeye başladım. Acaba mantıklı mı? 1660s ile denesem iş yapar mı acaba?
rx 570 4gb ın statlarına ulaşamadım .Benim imzamdaki kart ile kazancım ne kadar oluyor acaba hesaplayabilir misin 4 gb modeli
Değmezbenimkini hesapladın mı? değermi sence?
Hocam yanlışlık olmuşHocam şu imzamdaki kartı bi hesaplar mısın cidden merak ettim.
bende öyle düşünmüştüm.Değmez
siz oyun için topladınız sistemi ve normale göre pahalı topladınız el emeği göz nuru toplanmış sistemleri mininge kurban etmemek gerekiyor.
300 TL 300 TL'dirrx 570 4gb ın statlarına ulaşamadım .
Malesef hesaplayamadım ama az kazanacağınızı bilin çok getirisi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değmez
siz oyun için topladınız sistemi ve normale göre pahalı topladınız el emeği göz nuru toplanmış sistemleri mininge kurban etmemek gerekiyor.
Hocam yanlışlık olmuş
imzamdaki değil imzandaki anladım
çok özür dilerim yanlışlık var
Ayda 26 dolar gibi bir şey çıkıyor 1650 süper için statlara göre sentetik sonuçHocam şu imzamdaki kartı bi hesaplar mısın cidden merak ettim.
Hangi kartla olursa olsun tek kart ile madencilik şuanlık hesaplarıma göre kaarlı görünmüyor .bende öyle düşünmüştüm.
çok çabaladım almak için bozulursa, bitcoin tekrardan düşerse kartsız kalırım çok üzülürüm. yerine yenisini getiremem.
Değmez ya.Ayda 26 dolar gibi bir şey çıkıyor 1650 süper için statlara göre sentetik sonuç
onu da aya vurursak
26.5x7.38 =195 lira filan
Hangi kartla olursa olsun tek kart ile madencilik şuanlık hesaplarıma göre kaarlı görünmüyor .
Günde bir tavuk döner bile etmiyorDeğmez ya.
tek kartla 10 aydan sonra kara geçiyorsun sanırım o zamana kadar kim öle kim kala mesela 5600xt aylık 412tl civarı bırakıyormuş. 10 ay sonrası dolar kurunu ve kart fiyatlarını düşünürsek 5600xt/dengi bir kart 4100 civarı olabilir mining yapılan bir kartın ömrü max ne kadar? tahminimce 1.5yıl kadardır?Hangi kartla olursa olsun tek kart ile madencilik şuanlık hesaplarıma göre kaarlı görünmüyor .
4. aydan bile sorun yaşadı Nejdat Delioğlu diye bir adamtek kartla 10 aydan sonra kara geçiyorsun sanırım o zamana kadar kim öle kim kala mesela 5600xt aylık 412tl civarı bırakıyormuş. 10 ay sonrası dolar kurunu ve kart fiyatlarını düşünürsek 5600xt/dengi bir kart 4100 civarı olabilir mining yapılan bir kartın ömrü max ne kadar? tahminimce 1.5yıl kadardır?
kartın performans düşüşünü ve eth'deki yükseliş/düşüşleri hesaba katmazsak bu karttan toplamda 2400tl kazanacağım o parayada anakartı psuyu yenilerim ancak. pcyi kullanmadığım yanıma kâr kalır zaten 1.5 sene sonrasına ddr5 am5 çıkar benim sistem eskir gerçi şimdi bile eskidi sayılır.
Yani kısacası değmez bence.
Aslında çoklu karttada aşırı mantıklı değil mesela 20 karttan oluşan bir 3070 ordusu mantıklı değil ama daha ucuza aldığınız 5700xt çok daha mantıklı4. aydan bile sorun yaşadı Nejdat Delioğlu diye bir adam
ve işin içinde adam yani
Kesinlikle tek kart mantıklı değill
Günlük 1 öğün dürüm bile yedirmiyor kartı eskitip
milli servetimiz olan kartları çöp etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Tek kartlı durumlarda genel düşüncem bu
valla kazancına baktım da 3070 ordusu adamı zengin ederAslında çoklu karttada aşırı mantıklı değil mesela 20 karttan oluşan bir 3070 ordusu mantıklı değil ama daha ucuza aldığınız 5700xt çok daha mantıklı
rx 5700xt şuan piyasada yokvalla kazancına baktım da 3070 ordusu adamı zengin eder