Banxtre
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
Elektrik fiyatının çıkmış hali 400 -410 rx 480 8gb içinElektrik ?
Son düzenleme:
Elektrik fiyatının çıkmış hali 400 -410 rx 480 8gb içinElektrik ?
Mesela ben bu kartın yanına 2 adet daha 1650s eklesem 1600 TL mi olacak aylık ?Elektrik fiyatının çıkmış hali 400 -410
Bakayım ona@hocam o iş öyle değil siz bu aralar epey araştırıyorsunuz sanırım 5600xt ile aylık kaç TL kazanırım? kartıma kıyamam eğer giderse yerine yenisi gelemez ama bir yandan da merak ediyorum. kayseride elektrik 0.60kr
sizce değer mi?
Hocam pc full açık olmalı değil mi bu miningi yaparken(gece gündüz sürekli)
Dostum yorucam galiba ama merak ya
Evet 7/24 açık olmak zorundaHocam PC full açık olmalı değil mi bu miningi yaparken(gece gündüz sürekli)
Ayrıca rx 5700 mech gp oc ile aylık ne kadar kazanç elde edebilirim sizce?
Bakayım da kral bir şey kazanamazsın o kart ile kuru kuru kartı eskitirsin bi dürümeDostum yorucam galiba ama merak ya
Asus DUAL RX5500XT EVO 4GB ekran kartının aylik getirisi ne kadardir?
Hocam benimki 5700 fakat yakın çıkar herhalde?Evet 7/24 açık olmak zorunda
rehber 5700 xt ile ilgili
Rx 5700XT Mining Getirisi Hesaplama //Ne kadar bırakıyor ? // (Sentetik değerler üzerinden)
Selam bugün rx5700xt kartının mining getirisini inceleyeceğiz yüzde yüz bu şekilde demiyorum lakin sentetik hesaplamalara göre bakacağım. Karta tamamen internetteki değerlerden yola çıkarak hesaplama yapacağım Kart Modelimiz XFX Triple Dissipation RX 5700 XT 8GB GDDR6 256Bit (54 Mh Stabil)...forum.donanimarsivi.com
Kesinlikle girmem zaten tek kartla sırf merak için sordum.Evet 7/24 açık olmak zorunda
rehber 5700 xt ile ilgili
Rx 5700XT Mining Getirisi Hesaplama //Ne kadar bırakıyor ? // (Sentetik değerler üzerinden)
Selam bugün rx5700xt kartının mining getirisini inceleyeceğiz yüzde yüz bu şekilde demiyorum lakin sentetik hesaplamalara göre bakacağım. Karta tamamen internetteki değerlerden yola çıkarak hesaplama yapacağım Kart Modelimiz XFX Triple Dissipation RX 5700 XT 8GB GDDR6 256Bit (54 Mh Stabil)...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bakayım da kral bir şey kazanamazsın o kart ile kuru kuru kartı eskitirsin bi dürüme
illa öğrenmek istiyorsan hesaplayayım tabii
Çok yakın çıkmaz biraz farkeder.Hocam benimki 5700 fakat yakın çıkar herhalde?
Benim imzamdaki kart ile kazancım ne kadar oluyor acaba hesaplayabilir misin 4 gb modeliHesapladım
ayda 400 410 TL gibi bir şey getiriyor
benimkini hesapladın mı? değermi sence?