Mining Yapmak Mantıklı Mı

Reaksiyon skoru
27
Ben normalde 2060 ile bi sistem toplayacaktım ancak biliyorsunuz fiyatlar uçtu gitti bende düşündüm 2 3 tane 3070 ile küçük çaplı bir mining sistem yapsam kendi parasını çıkartsa sonra satsam fln mantıklı olur mu sonra 3070 lerden birini kullanırım.(bütçe varsa niye 2060 düşünüyordun dicek arkadaşlar mesele pederi ikna etmek

evet mantıklı hala çok fazla kazandırıyor ama şuan ki fiyatlar ile bu işe girmeni önermem yapan yaptı çoktan çok çok uyguna bulursanız o başka tabii

2-3 tane 3070 ile evet, mantıklı.
hesapladıgımda 10 ayda kendi parasını çıkarıyor ama ben 10 ay boyunca fiyatı düşer diye düşünüyorum . diyelim ki 3 ay boyunca bastık sonra fiyatı düştü bu sebeple ekran kartı fiyatları da düşecek satarsak fln benim işimi görecek bi sistem beleşe gelir mi

Ben normalde 2060 ile bi sistem toplayacaktım ancak biliyorsunuz fiyatlar uçtu gitti bende düşündüm 2 3 tane 3070 ile küçük çaplı bir mining sistem yapsam kendi parasını çıkartsa sonra satsam fln mantıklı olur mu sonra 3070 lerden birini kullanırım.(bütçe varsa niye 2060 düşünüyordun dicek arkadaşlar mesele pederi ikna etmek
ucuza bulursan şu anda getirisi çok iyi

Geri