Neler Yeni

Miningli 3070Tİ MSİ SUPRİM X ALINIR MI?

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ayrıca fan %50 ise gaming BIOS'ta yapmıştır. 1800 RPM kafa ütülüyor o zaman o kart.
Şu fumark isteme olayı çok sıkıntılı bir iş adam köklüyor fanları öyle atıyor testi. O tufaya düşmeyin.

emrahclkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emrah Çelikel

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,552
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Şu fumark isteme olayı çok sıkıntılı bir iş adam köklüyor fanları öyle atıyor testi. O tufaya düşmeyin.
Hilesini bulmuşlar tam yüke sokmayacak şekilde ayar yapıyorlar kart buz gibi diye satıyorlar :D

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Hilesini bulmuşlar tam yüke sokmayacak şekilde ayar yapıyorlar kart buz gibi diye satıyorlar :D
Fanları köklüyorlar az güç çekecek şekilde ayarlıyorlar sonra sadece sol üst köşeden sıcaklık ve dk atıyorlar. Al sana alev gibi kart 😄

emrahclkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emrah Çelikel
Fanları köklüyorlar az güç çekecek şekilde ayarlıyorlar sonra sadece sol üst köşeden sıcaklık ve dk atıyorlar. Al sana alev gibi kart 😄
Korkutmayın lan aldık kartı testlerini yapıcaz haftaya :D

Natisse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Alper Eşel
Bilinçsiz yapılan mining kartları gerçekten vasat oluyorlar ama tek tükde olsa stabil undervolt + serin ortamda titiz bakılan mining kartları var bunlar gerçekten iyi oluyor.

emrahclkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emrah Çelikel
Bilinçsiz yapılan mining kartları gerçekten vasat oluyorlar ama tek tükde olsa stabil undervolt + serin ortamda titiz bakılan mining kartları var bunlar gerçekten iyi oluyor.
Bakalım aldık değerlerine falan bakarım.Sıkıntı hissedersem iade ederim zaten.70 dereceyi geçmezse benim için pek sıkıntı yok.Uygun bir fiyata aldım zaten.7500 Msi Suprim X 3070Ti.Sıkıntısı varsa veririz geri.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,552
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bakalım aldık değerlerine falan bakarım.Sıkıntı hissedersem iade ederim zaten.70 dereceyi geçmezse benim için pek sıkıntı yok.Uygun bir fiyata aldım zaten.7500 Msi Suprim X 3070Ti.Sıkıntısı varsa veririz geri.
Silent modda 81 derece oluyor o modelin normal hali böyle. MSI'ın RTX 3000 serisi bazı modelleri maalesef başarısız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,567
Üyeler
159,174
Son üye
furkan3868
Top Bottom