Miningli 5060 alınır mı?

Konu troll muhtemelen

16 GB 5060 mining yapılmış 5 k fiyatı sizce Alınır mı?
5060 mınınglı olamaz daha onun harıcınde 5k da fıyatı olamaz hocam yanlıs kart yazdın ya da baska bırsey var ısın ıcınde dolandırıcılık ılan bılgılerını varsa sıteyı at bakalm trolsen dırek replıyelım

5060 ti olucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu troll muhtemelen
5060 mınınglı olamaz daha onun harıcınde 5k da fıyatı olamaz hocam yanlıs kart yazdın ya da baska bırsey var ısın ıcınde dolandırıcılık ılan bılgılerını varsa sıteyı at bakalm trolsen dırek replıyelım

5k olma ihtimali yok gibi bisey. Bozuk ya da bozulacağından emin bi kartı satıyordur
Reis elden alıcağım adam mining yaptığını söyledi 1 sene olmamış temiz diyor yani cihazı görmeye gittiğimde dikkat etmem gereken bir şey varmı önceki konulara da baktım vidaların üstündeki stickerlerin çıkmaması gerekiyormuş bundan başka önemli nokta varmi

5060 ti olucak

Reis elden alıcağım adam mining yaptığını söyledi 1 sene olmamış temiz diyor yani cihazı görmeye gittiğimde dikkat etmem gereken bir şey varmı önceki konulara da baktım vidaların üstündeki stickerlerin çıkmaması gerekiyormuş bundan başka önemli nokta varmi
5060 ti çıkalı 3-4 ay oldu

5060 ti olucak

O adamın kafası güzel büyük ihtimalle

5060 ti olucak

1 sene? 5060ti yenı cıktı ya dolandırılıyorsun ya da kartın adı yanlıs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,097
Üyeler
187,772
Son üye
Nobloodnotrabajo99
Geri